This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.

Cameranu Rotterdam

Vierhavensstraat 29, 3029 BB Rotterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Artist impressions van Cameranu Rotterdam: nú open!


Cameranu Rotterdam

De winkel aan de Vierhavensstraat 29 is onze nieuwe camerawinkel in Rotterdam. Deze vestiging opende op 1 maart 2024. Onze andere fotowinkels in Rotterdam aan de Groenendaal en de Gordelweg zijn verhuisd naar ons nieuwe filiaal aan de Vierhavensstraat. Zo kunnen we de klanten in Rotterdam en de wijde omgeving nog beter bedienen. Onze enthousiaste, professionele medewerkers verhuisden natuurlijk mee en staan voor je klaar om jou te helpen de mooiste beelden te maken.


Cameranu Rotterdam - 1

Grootste Cameranu-winkel

De winkel in Rotterdam is de grootste Cameranu-vestiging met maar liefst 820 vierkante meter aan winkeloppervlakte. In deze geweldige ruimte vind je uiteraard alle populaire camera's, objectieven en accessoires waarover onze medewerkers je alles kunnen vertellen. Dankzij ons grote magazijn is een groot deel van ons assortiment op voorraad.

Cameranu Rotterdam - 2

Persoonlijk contact

Met de nieuwe winkel heb je nog sneller en makkelijker persoonlijk contact met onze specialisten. Cameranu kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten te verwelkomen. We delen graag onze kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zodat jij als beeldmaker echt verder wordt geholpen. We hopen je te inspireren en bieden alle ruimte om met ons en andere beeldmakers ervaringen te delen, bijvoorbeeld aan de centrale koffiebar.

Cameranu Rotterdam - 3

Fotostudio huren?

Bij onze winkel in Rotterdam kun je een compleet ingerichte fotostudio huren voor het maken van bijvoorbeeld portretfoto's. De ruimte is ook ideaal voor het geven van presentaties en workshops. Lees hier meer over het huren van een fotostudio in Rotterdam!

Cameranu Rotterdam - 4

Parkeren voor de deur

Cameranu Rotterdam aan de Vierhavensstraat is heel goed bereikbaar. Zo stopt de tram om de hoek of loop je vanaf metrostation Delfshaven in zo'n 10 minuten naar onze fotowinkel. Kom je met de auto? Dan parkeer je voor de deur voor €2 per uur, of in de parkeergarage Bigshops (€0,50 per 18 minuten of €15 per dag).

Cameranu Rotterdam - 5

De mooiste fotolocaties

Combineer een bezoek aan onze winkel met deze top 10 fotolocaties in Rotterdam! Met bijzondere architectuur, mooie kunst en verschillende culturen, zijn er genoeg fotowaardige plekken. Bekijk dé 10 mooiste fotolocaties van Rotterdam!.

Cameranu Rotterdam - 6

Ruimte voor exposities

Het delen van mooie beelden vinden wij heel belangrijk. We hebben daarom speciaal een expositieruimte gemaakt waarin we wisselend werk - van professionals of hobbyisten - kunnen laten zien aan bezoekers.

Cameranu Rotterdam - 7

Lezingen en workshops

Wil je een lezing, workshop of training volgen? Dat kan ook in Rotterdam! In onze winkel hebben we hiervoor een speciale ruimte gemaakt. Ontvang tips en tricks en laat je inspireren door de vele professionele fotografen die over hun passie komen vertellen. Bekijk hier de agenda van Rotterdam.

Bekijk onze evenementen in en rond Rotterdam
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Rotterdam
Read on