Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

CameraNU.nl winkel in Rotterdam - 1

Openingstijden camera winkel
CameraNU.nl Rotterdam

Maandag 09.30 - 17.00 uur
Dinsdag 09.30 - 17.00 uur
Woensdag 09.30 - 17.00 uur
Donderdag 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Bezoekadres: Groenendaal 27a, 3011 SK Rotterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Rotterdam

CameraNU.nl Rotterdam

Begin juni opent CameraNU.nl zijn deuren in Rotterdam! Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek blijkt dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een CameraNU.nl-winkel in de regio missen. Lees hier alles over de opening van CameraNU.nl in Rotterdam!

CameraNU.nl winkel in Rotterdam - 2

CameraNU.nl dichtbij

Met een eigen winkel in Rotterdam komt CameraNU.nl tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek bleek dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een CameraNU.nl-winkel in de regio misten. CameraNU.nl heeft al sinds jaar en dag veel klanten in Zuid-Holland en een winkel in Rotterdam stond dan ook al tijden hoog op de wensenlijst.

Persoonlijk contact

Met de nieuwe winkel aan de Groenendaal in Rotterdam heb je nog sneller en makkelijker persoonlijk contact met onze specialisten. CameraNU.nl kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten te verwelkomen. We delen graag onze kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zodat jij als beeldmaker echt verder wordt geholpen.

CameraNU.nl winkel in Rotterdam - 4

Compleet aanbod

In de winkel vind je uiteraard de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van CameraNU.nl. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden.

CameraNU.nl winkel in Rotterdam - 5

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij CameraNU.nl Rotterdam. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

CameraNU.nl winkel in Rotterdam - 6

Goed bereikbaar in Rotterdam

In de omgeving van de Groenendaal in Rotterdam is genoeg parkeerruimte te vinden. Bij ons in de straat parkeer je zelfs voor de deur! In deze parkeerzone betaal je €4.20 per uur. Goedkoper parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Kiphof (Kipstraat 177), Oude Haven (Burgemeester van Walsumweg 718) en Parkbee GO (Burgemeester van Walsumweg 360). Wil je met het openbaar vervoer? CameraNU.nl Rotterdam vind je heel dichtbij het metrostation Oostplein. Met de trein? Vanaf treinstation Blaak is het zo’n 7 minuten wandelen naar onze winkel!