Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

CameraNU.nl winkel op Urk - 1

Openingstijden winkel
CameraNU.nl Urk

Maandag 11.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Het Spijk 8, 8321 WT Urk

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


Wij delen onze kennis en passie voor het beste advies en service

Onze kennis van de techniek en apparatuur en de passie voor het maken van de beste beelden delen we met je op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Daarom helpen wij iedereen, van beginner tot expert, met de beste apparatuur tegen de beste prijs en daarbij het beste advies en service. Bij ons combineer je de voordelen van online shoppen met persoonlijke aandacht in onze winkel gelegen op Urk.

Onze winkel op Urk

Wil je graag een camera of accessoire bekijken en voelen voordat je ze aanschaft? Kom dan naar onze winkel op Urk. Je vindt er talloze producten verdeeld over 800 vierkante meter. Producten vergelijk je en test je onder het genot van een kopje koffie. Vanaf het terras probeer je op je gemak meer dan 300 verrekijkers en telescopen uit. Bij vragen staan wij als professionals uiteraard voor je klaar.

Kennis en passie

Bij CameraNU.nl werken meer dan honderd mensen met kennis en passie voor het maken van de mooiste beelden. Foto- en videografen vind je op elke afdeling in ons bedrijf terug, ieder met zijn eigen specialisme. Ook op de winkelvloer tref je onze fotografen. Laat je door hen op een persoonlijke en toegankelijke manier informeren. Zo kom je bij een advies uit dat perfect aansluit op je behoeftes en geniet jij straks van het maken van de mooiste beelden.

100% service

We doen ons uiterste best om je 100% service te garanderen. Niet alleen via chat of telefoon, want in onze winkel loop je gewoon langs bij de serviceafdeling. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met je vraag.

Rijk aanbod tweedehands producten

CameraNU.nl heeft een enorm aanbod aan tweedehands camera's, objectieven en accessoires. Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat je er nog vele jaren plezier van hebt. Je krijgt er gewoon 1 jaar garantie op, zó goed zijn de tweedehands producten die je als occasion bij ons koopt. Daarnaast bieden we geregeld demomodellen aan die we in de winkel hebben gebruikt.

Verhuurafdeling

Ben je van plan om een product voor een speciale gelegenheid te gebruiken? Bezoek dan de verhuurafdeling van onze winkel. Zo beschik je toch over het beste materiaal, zonder direct de aanschaf te hoeven doen. Wij verhuren onder meer apparatuur van Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires, zoals topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto en NatureStuff of microfoons van Røde worden ook verhuurd.