Peter Abbes

Peter Abbes

Van jongs af aan ben ik al bezig met fotograferen. Mijn vader had hierin een belangrijke rol. Hij maakte altijd mooie plaatjes en ik werd steeds meer geprikkeld. Ik kreeg een oude analoge spiegelreflexcamera en een oude telelens en ben met mijn vader plaatjes gaan schieten. Na een tijdje verwaterde de hobby en kwamen er andere interesses.

Gelukkig heb ik het fotograferen na een paar jaar weer opgepakt en doe ik naast mijn baan als activiteitenbegeleider in de gehandicaptenzorg veel aan fotografie. Ik ben allround: landschappen, productfotografie en portretten en reportages. Alles vind ik leuk, zolang ik maar door mijn camera kan kijken. Ik ben autodidact en heb dus nooit een cursus gedaan. Wel heb ik ontzettend veel geleerd door gewoonweg te doen. Van mijn fouten leren en mezelf steeds willen verbeteren.

Met een clubje fotografen gaan we af en toe op pad om samen te fotograferen en van elkaar te leren. Zo is ook het staalwoldraaien ontstaan. Ik ben actief op Facebook en Instagram en mag daar graag mijn foto’s delen. Op Instagram zijn via de hashtag #schokkersteelwool meer foto’s te vinden van onze staalwol activiteiten.

Blogs van


Tips voor staalwol fotografie
Tips en inspiratie

Tips voor staalwol fotografie

Staalwol fotografie is leuk en interessant! Maar hoe gaat het precies in zijn werk? In dit blog geeft Peter Abbes handige tips voor staalwol fotografie!

Peter Abbes Peter Abbes
4 jaar geleden