Cameranu is Beste Website van het Jaar

Cameranu is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2021 in de categorie Consumentenelektronica. Het was de eerste keer dat Cameranu meedeed aan deze prestigieuze publieksprijs. In de categorie Consumentenelektronica won Cameranu de prijs voor Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. De afgelopen jaren won Cameranu al twee keer de Shopping Awards.

"De allergrootste eer"
"Deze prijs is niet vanzelfsprekend, hier werken we met z'n allen elke dag hard voor'', zegt Ricardo van den Burg namens Cameranu. "We zijn superblij dat de klant ons op deze manier waardeert. Het is de allergrootste eer die je kunt krijgen.'' Cameranu-medewerkers doen elke dag hun best om de eigen passie voor het maken van mooie beelden en de kennis over de producten zo goed mogelijk over te brengen naar de klant. "We streven elke dag naar een optimale koopervaring. Dit zie je terug in onze unieke productcontent, assortimentkeuze, de uitstekende navigatie, filters, laadtijd en eventuele nazorg van de klantenservice. Het is een groot compliment aan ons personeel dat de klant dit zo ervaart."

De website van Cameranu is gericht op de beste gebruikerservaring. Zo vind je naast producten ook een enorme database aan kennis. Via vele adviespagina's en blogs van foto- en videografen helpt Cameranu klanten verder op weg bij het maken van mooie en betere beelden. "We zijn een ontmoetingsplek voor liefhebbers van foto en video. Niet alleen fysiek maar ook online met onze blogs, campagnes zoals Meer dan een Moment en webinars. Deze prijs bewijst onze status als dé foto- en videocommunity van Nederland."

Naast de online community biedt Cameranu met de winkels ook een ontmoetingsplek voor liefhebbers van foto- en videografie. In de 6 winkels verspreid over het land komen fotografen bij elkaar om elkaar te inspireren, enthousiasmeren en om kennis te delen.

Beste Website van het Jaar 2021 - 1

Website van het Jaar-verkiezing
De Website van het Jaar is een Nederlandse publieksprijs die wordt uitgereikt door Emerce. De jaarlijkse verkiezing wordt samen met het onafhankelijke online marktonderzoeksbureau Multiscope georganiseerd. Het is de grootste online publieksprijs. In totaal stemden er dit jaar ruim 454.000 personen. Andere deelnemers in de categorie Consumentenelektronica waren dit jaar onder meer BAX-shop en Kamera Express. Het publiek heeft de websites beoordeeld op inhoud, navigatie, design en de mate waarin het de site aanbeveelt aan anderen.

Bedankt!
Zonder onze klanten hadden we deze prijs nooit kunnen winnen. Hun wensen en behoeften zijn voor ons heel belangrijk. Daarom willen we iedereen bedanken voor de positieve beoordeling. Zonder die steun hadden we deze belangrijke prijs nooit kunnen winnen.

Over Cameranu
Cameranu, gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam, om de klanten naast de webshop nog beter te kunnen bedienen. We verkopen alles wat je nodig hebt voor het maken van mooie beelden. Dit alles doen we met een uitmuntende service waarbij we de klant voorop stellen voor een ultieme customer experience.