Cameranu wint Gouden Shopping Award derde keer op rij

Voor de derde keer op rij is Cameranu verkozen tot de beste camera webwinkel! Dat werd op dinsdag 7 juni bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Shopping Awards 2022.

Een prestatie om trots op te zijn

"Bij Cameranu zijn we enorm trots dat we deze belangrijke prijs nu drie keer op een rij hebben gewonnen" zegt Ricardo van den Burg namens Cameranu. ,,We zijn ontzettend blij dat klanten ons zo blijven waarderen. Het is niet vanzelfsprekend dat je zo’n prijs wint en dan ook nog eens drie keer op rij. Binnen Cameranu draagt iedereen bij aan dit succes. Van klantenservice tot magazijn en van onze zes winkels tot en met onze programmeurs.’’

Klanten helpen bij het maken van mooie beelden en het bieden van een uitmuntende service staan bij Cameranu voorop. ,,Het winnen van de gouden Shopping Award is een bijzondere prestatie die benadrukt hoezeer dat gewaardeerd wordt. Niet alleen door een vakjury, maar juist ook door de consumenten die zo belangrijk voor ons zijn. Ons hardwerkende team heeft een passie voor het vak en doet er elke dag alles aan om al onze klanten te helpen. Dat wordt beloond."

> Lees verder