Bas Uijlings

Bas Uijlings

Bas Uijlings is opgegroeid met fotografie, heeft een carrière in de ICT nagejaagd en is sinds 2002 bezig met professionele fotografie. Portretten, studio, theater en congressen is wat hij gefotografeerd heeft. In 2009 fotografeerde hij zijn eerste bruiloft en nu is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van zeventien fotografen en cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerken zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018 én 2019 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen ter wereld. Hij is uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming in 2016/2017. In de afgelopen jaren heeft hij vrijwel iedere fotografie award gewonnen en is zijn werk in vele bladen en kranten gepubliceerd. Daarnaast is hij te zien geweest op televisie. Hij heeft masterclasses verzorgd voor vele professionele fotografen in binnen- en buitenland, onder andere in samenwerking met DuPho, Profoto en Nikon. Hij was te zien als spreker op congressen zoals Nature Talks, De Fotobeurs, Professional Imaging en Nikon School Events. Bas is ambassadeur voor Nikon, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux. Heb je vragen aan Bas of wil jij verder komen met je fotografie? Neem dan eens een kijkje op zijn website om te ontdekken hoe hij jou kan helpen en volg Bas op Instagram .

Blogs van


Review Nikon Z6 II en Z7 II systeemcamera’s
Productreviews

Review Nikon Z6 II en Z7 II systeemcamera’s

Wat vindt een professionele bruidsfotograaf van de nieuwe Nikon Z6 II en Nikon Z7 II systeemcamera’s? Lees het in deze uitgebreide review van Bas Uijlings!

Bas Uijlings Bas Uijlings
3 jaar geleden