Lysanne Eilander

Lysanne Eijlander

Het allerliefst ben ik de hele dag bij de paarden te vinden. Toen ik een jaar of tien was hebben zij mijn hart gestolen en sindsdien ben ik er iedere dag terug te vinden. Zelf heb ik het geluk dat ik meerdere paarden mag rijden en deze uit mag brengen in de sport. Naast de paarden heb ik een andere grote hobby, fotograferen. Deze twee uit de hand gelopen hobby’s heb ik kunnen combineren.

Ik vind het prachtig om op mooie concoursen te mogen genieten van prachtige sport. Zeker de emotie die er vaak los komt is prachtig om vast te leggen. Inmiddels ben ik de vaste huisfotograaf voor Pumps & Paarden, de online glossy voor de paardenliefhebbers. Voor deze blog ben ik vaak op hippische evenementen, concoursen of bij ruiters thuis te vinden. Doordeweeks werk ik bij een modebedrijf waar ik de marketing en communicatie voor zowel online als offline verzorg. Daarnaast doe ik nog hard mijn best om mijn master Communicatiewetenschappen te halen aan de universiteit van Antwerpen.

Blogs van


Tips voor het fotograferen van een paard
Tips en inspiratie

Tips voor het fotograferen van een paard

Hippische fotografie..., een vak apart! Fotograaf en paardenliefhebber Lysanne Eijlander geeft je op het blog meerdere tips voor het fotograferen van paarden!

Lysanne Eijlander Lysanne Eijlander
7 jaar geleden