Productreviews

Nieuwe Samyang 135mm f/2.0 ED IF UMC objectieven

Samyang 135mm f/2.0 ED IF UMC objectieven - 1

Samyang staat er om bekend dat ze uitstekende objectieven leveren. Met de 135mm f/2.0 ED IF UMC heeft Samyang weer een indrukwekkende en zeer lichtsterke lens in de markt gezet die geschikt is voor portretten, natuurfotografie en journalistieke fotografie.

Levendige kleuren

De Samyang 135mm f/2.0 ED IF UMC is een telefoto-objectief met handmatige scherpstelling en een maximaal diafragma van f/2.0. Het objectief geeft uw afbeeldingen levendige kleuren en levert een zacht bokeh. Het objectief heeft een minimale scherpstelafstand van 80 centimeter.

Bediening

De 135mm f/2.0 ED IF UMC is voorzien van een grote manuele scherpstelring en een een fysieke ring voor het aanpassen van het diafragma. Hierdoor kunt u op een soepele en snelle manier aanpassingen doen wanneer u dat wilt. De lensconstructie bestaat uit elf elementen binnen zeven groepen waarbij de elementen optimaal geplaatst zijn voor een maximale lichttransmissie.

Coating

Voor het minimaliseren van ghosting en flares is er gebruikgemaakt van de bekende Ultra-Multi-Coating van Samyang. Het negenblads diafragma is bijna volledig rond voor een mooi zacht bokeh. Het objectief zelf is gemaakt van een duurzame en robuuste aluminium legering.

Belangrijkste kenmerken

  • Handmatige scherpstelling
  • Zacht bokeh
  • Voorzien van UMC
  • Minimale scherpstelafstand van 80 centimeter

28 januari 2015