Sony action cam's

Ben je gek op crossen met de motor, skydiven, kanovaren, bergbeklimmen, freerunnen, voetballen, duiken, fietsen...? Dan is een action cam van Sony hét middel om je avonturen vast te leggen! De Sony Action Cam's hebben een compact en lichtgewicht ontwerp maar zitten vol met functies waarmee je hoogwaardige opnames kunt maken. Maak een timelapse, film in slowmotion..., er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor het vastleggen van wat je het liefste doet!

Door het gebruik van lichtsterke Zeiss lenzen met een weidse beeldhoek, lichtgevoelige sensoren en de SteadyShot beeldstabilisatie ben je ervan verzekerd dat de opnames onder alle omstandigheden van hoge kwaliteit zijn. Het ontwerp van de camera´s is gestroomlijnd en de knoppen zijn nog steeds gemakkelijk te bedienen als je handschoenen aan hebt. De beschermende behuizing stelt je in staat om ook onder water opnames te maken met de action cam! Je beelden maken vanuit unieke perspectieven met de Sony action camera's. Er zijn bovendien veel extra accessoires en bevestigingen voor de camera´s beschikbaar.

De action camera's van Sony zijn van goede kwaliteit en kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo is de RX0 II van Sony door het kantelbare scherm zeer geschikt om te vloggen. Helemaal wanneer je ook nog eens de Sony VCT-SGR1 grip gebruikt. De Sony FDR-X3000R beschikt over 4k video en is met de geleverde case zowel bestand tegen water als stof.

Lees meer

Bekijk alle Sony action camera's

1 Resultaten
Je hebt 1 van de 1 producten gezien