Carl Zeiss occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in goede staat met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele, zeer beschadigde zonnekap (krassen en deuken).
Belangrijke specificaties Lensmount: Fujifilm X
Type: Tweedehands
Scherpstelling: Automatisch en handmatig
Staat: Nieuwstaat met originele verpakking

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 7 van de 7 producten gezien