Panasonic occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenVideocamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, 2 accu's, oplader en netspanning, oogschelp, microfoon-aansluiting, zonnekap en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader / netspanning en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCompact camera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Lichte krasjes op het LCD scherm. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 18 producten gezien