CameraNU Logo

Kabels en aansluitingen

Er zijn veel soorten camera’s en accessoires met allemaal hun eigen producten en aansluitingen nodig hebben. Ben je bijvoorbeeld de USB-kabels van je camera kwijt? Dan zit je bij CameraNU.nl goed. We hebben in ons assortiment verschillende soorten datakabels, audiokabels, videokabels, stroomkabels, enzovoort. Ook kun je altijd zoeken op camera / merk, zodat je de juiste kabels voor je camera gemakkelijk kunt vinden!

Alle kabels en aansluitingen voor je camera vind je hier

Type kabel: Adapterkabel
Connector(s): Lightning, USB (C)
Lengte: 30cm
Draadtype: Plat
Type kabel: HDMI-kabel
Connector(s): HDMI (Standaard)
Lengte: 35cm
Draadtype: Rond
Type kabel: HDMI-kabel
Connector(s): HDMI (Standaard)
Lengte: 45cm
Draadtype: Krul

Gratis verzending vanaf

 €50
Type kabel: XLR-kabel
Connector(s): XLR, XLR (Mini)
Lengte: 50cm
Draadtype: Rond

Gratis verzending vanaf

 €50
Type kabel: HDMI-kabel
Connector(s): HDMI (Micro), HDMI (Standaard)
Lengte: 45cm
Draadtype: Krul
Type kabel: Jack-kabel
Connector(s): Jack (3.5mm)
Lengte: 40cm
Draadtype: Krul
Je hebt 12 van de 1068 producten gezien

Kabels voor camera kopen?

Veel verschillende soorten camera’s en aansluitingen, betekent ook veel verschillende soorten kabels. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, als je op zoek bent naar een specifieke kabel. Op onze website filter je gemakkelijk aan de zijkant op de kabel die jij nodig hebt. Of dat nou een audio-, data-, video-, voeding/stroom-, of specifieke camera kabel is, je vind het hier. Filter op soort kabel, merk, op doel of op lengte en hopelijk vind jij snel de kabel die je zoekt! Mocht je er niet uitkomen, dan staan onze specialisten zowel online als in de winkel voor je klaar.

Tether kabels

Ook tethering kabels vind je bij CameraNU.nl. We verkopen deze kabels o.a. van het merk Tether Tools.

USB kabels

USB-kabels heb je overal voor nodig. Bij ons vind je allerlei USB-kabels in verschillende maten, soorten en lengtes met de aansluiting die jij zoekt! Op zoek naar een kabel met USB aansluiting, kijk dan zeker even in ons assortiment.

HDMI kabels

HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface en wordt gebruikt voor de meeste TV’s, computers en DVD-spelers. Deze kabel is handig omdat het beeld- en geluidssignaal via een kabel worden verzonden.