Tassen en koffers van Tenba bij CameraNU.nl
Tassen en koffers van Tenba bij CameraNU.nl

Tenba cameratassen

Tenba is fabrikant van hoogwaardige tassen voor de foto- en videomarkt waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding een hoofddoel is. De tassen van Tenba kenmerken zich door een hoge kwaliteit, draagcomfort, aanpasbaarheid en vooral stevigheid. Tenba heeft tassen voor spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compact camera's, videocamera's of complete foto-uitrustingen. Er zijn zelfs tasjes speciaal voor objectieven, batterijen, filters en geheugenkaartjes. Op deze pagina vind je het allemaal; van backpack tot trolley en van schoudertas tot BYOB insert!

De populairste Tenba tassen bij CameraNU.nl

Tenba productreviews

Licht en sterk!
Kwaliteit
Super licht en sterk! Je kunt de tas helemaal opvouwen en dan is het een klein bolletje. Het gewicht (zelf gemeten) is slechts 171 gram. Je kunt hem goed gebruiken met een zgn. 'insert', maar ook zonder. Goedkoop en goed. Dat is een combinatie die niet vaak samen gaat, maar hier dus wel!
Sterk
Klein wanneer ineengevouwen
Groot bij gebruik
Licht
Multifunctionele, elegante schoudertas van canvas met lederen elementen
Kwaliteit
Te gebruiken voor fotografie, maar ik gebruik hem voor mijn werk (op kantoor). Ik heb hem nu zes maanden en kan niet meer zonder. Hij draagt heerlijk door de comfortabele schouderband, de vele vakjes zijn ideaal (niks verdwaalt meer in mijn tas), net als het aparte laptopvak en de trolleystrap is fijn als ik op reis ga. Er zit een dubbele rits in het bovenvak (net even iets veiliger) en de bovenzijde kan ook in zijn geheel worden geopend door het klittenband te openen. Ook hier is aan de kantoorgebruikers gedacht: door het stille klittenband, geen irritatie van het geluid van klittenband! Na zes maanden ziet hij er tot slot nog steeds uit als nieuw. Ondanks intensief dagelijks gebruik.
Comfortabele schouderband
Stil klittenband
Veel vakjes
Apart laptopvak
Elegante uitstraling
Goede kwaliteit
Trolleystrap

Tenba series

Tenba tas kopen?

Wat is Tenba?

Tenba introduceerde professionele cameratassen in 1977 en is sindsdien in de afgelopen decennia een leider geworden op het gebied van innovatie en kwaliteit. Met deze jarenlange ervaring in de ontwikkeling en constructie van tassen voldoet Tenba aan de behoeften van de klant. Daarnaast is Tenba vernieuwend in ontwerptrends, materiaalgebruik en productie.

Wat is een Tenba tas?

Een Tenba tas biedt ruimte voor al je foto- of videoapparatuur. Een Tenba tas staat voor hoge kwaliteit, prettig draagcomfort, een hoge mate van aanpasbaarheid en vooral een oersterke constructie. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is hierbij een belangrijk doel. De kernwoorden van Tenba zijn niet voor niets stevig en oersterk!

Waarom een Tenba tas?

Met een Tenba tas ben je ervan verzekerd dat je kostbare fotoapparatuur veilig en beschermd is opgeborgen. Tenba besteedt veel aandacht aan het ontwerp van de tassen. Van praktische modellen waar je al je spullen in opbergt, tot tassen die je niet meteen als cameratas herkent en daardoor niet snel zullen verraden dat er dure apparatuur in zit.

In welke situatie gebruik je een Tenba tas?

Tenba heeft een uitgebreid assortiment aan tassen welke geschikt zijn voor diverse doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een stevige trolley of koffer voor het vervoeren van je professionele video-uitrusting of een rugtas waar je naast je camera nog lekker veel objectieven en accessoires in kwijt kunt. Of gebruik je huidige favoriete tas in combinatie met een BYOB insert van Tenba. Er is een Tenba tas voor iedereen!