Wacom Cintiq tekentablets

De Wacom Cintiq tekentablet serie maakt het mogelijk om direct op het beeldscherm van je tekentablet te werken. Dit zorgt niet alleen voor een creatieve en natuurlijke manier van werken, maar versnelt ook creatieve werkprocessen waardoor het tijd bespaart. Bij CameraNU.nl krijg je nu 5 jaar garantie op je Wacom Cintiq tekentablet!

Bekijk alle Wacom Cintiq tekentablets

Belangrijke specificaties Multi-touch support: Nee
Actief gebied pen: 344 x 194mm
Aansluiting: USB, HDMI
Links- of rechtshandig: Beide
Belangrijke specificaties Multi-touch support: Ja
Actief gebied pen: 476 x 268mm
Aansluiting: USB, HDMI
Links- of rechtshandig: Beide
Belangrijke specificaties Multi-touch support: Nee
Actief gebied pen: 479x271mm
Aansluiting: USB
Links- of rechtshandig: Beide

30 dagen bedenktijd

Je hebt 3 van de 3 producten gezien

Wacom Cintiq tekentablet kopen?

Bij CameraNU.nl zit je goed voor de aanschaf van een Wacom Cintiq tekentablet of een accessoire hiervoor. Het rechtstreeks kunnen werken met het beeldscherm van dit tekentablet maakt het een ideale uitkomst voor creatievelingen die op een natuurlijke manier bezig willen zijn. Je kan je creatieve idee├źn prima tot uiting brengen met een tekentablet uit deze serie. Daarnaast zorgen verschillende features van deze serie van Wacom voor een effici├źnter en sneller proces. Zo beschikken een aantal tablets binnen de Cintiq serie bijvoorbeeld over de Expresskey Remote, hiermee kan je je favoriete snelkoppelingen instellen en ook de Touch Ring is te gebruiken om snel te kunnen zoomen, brush formaten te wijzigen of te roteren.

Nog vragen over een Wacom Cintiq tekentablet?

Twijfel je toch nog over de aanschaf van een Wacom Cintiq tablet? Bij CameraNU.nl is het mogelijk om extra advies te krijgen van onze adviseurs. Onze winkel op Urk beschikt ook nog eens over een Wacom experience center waar je alle Wacom producten uit kunt proberen. We nodigen je van harte uit! Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch, via de mail of via de chat contact met ons op te nemen, onze specialisten helpen je graag op weg naar de juiste keuze!