CameraNU Logo
Flitsers van Nissin bij CameraNU.nl

Nissin flitsers

Nissin is een Japans bedrijf dat zich richt op het maken van flitsers voor alle bekende merken: reportageflitsers voor een DSLR of een flitser die helemaal in balans is met jouw systeemcamera, ringflitsers voor macrofotografie en natuurlijk ook de nodige accessoires zoals triggers om een flitser op afstand aan te sturen voor strobistfotografie. De flitsers en accessoires van Nissin zijn van hoge kwaliteit en gaan altijd met hun tijd mee qua functionaliteit. Zo is het intuïtieve NAS-systeem met ondersteuning van TTL voor strobistfotografie uniek te noemen.

Flitsers voor een DSLR

Een reportageflitser is krachtiger én veel flexibeler inzetbaar dan de ingebouwde flitser van een spiegelreflexcamera. De kantelbare kop zorgt er bovendien voor dat je het licht via een muur of een plafond op je onderwerp kan laten vallen. Met een flitser van Nissin heb je zelf altijd de volledige controle over het eindresultaat!

Bekijk alle Nissin DSLR-flitsers

Flitsers voor systeemcamera's

Omdat een systeemcamera wat kleiner is qua ontwerp dan een spiegelreflex, mogen ook flitsers voor systeemcamera's een maatje kleiner zijn. Maar de functies en de kracht van de Nissin fliters zijn er niet minder om! Draai de kop, pas instellingen handmatig aan of kies voor het spelen met draadloze opties.

Bekijk alle Nissin systeemcamera flitsers

Reportageflitsers
Strobistflitsers
Macroflitsers

Top 10 meest verkochte Nissin flitsers

Gratis verzending vanaf

 €50

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 12 van de 27 producten gezien

Nissin triggers

Eén van de belangrijkste voordelen van strobistfotografie is het draadloos kunnen aansturen van een externe flitser. Geen gedoe, maar toch de volledige controle hebben over het licht. Nissin biedt je dat met het betrouwbare Air systeem!

Bekijk alle Nissin zenders en ontvangers

Powerpacks van Nissin

Met behulp van een powerpack kun je vaker flitsen én profiteren van een snellere oplaadtijd. Dit is een onmisbare accessoire voor reportage- of strobistfotografen. Doordat je je minder bezig hoeft te houden met de voeding van de flitser, kun je je richten op het fotograferen.

Bekijk de powerpacks van Nissin

Nissin flitser video's en reviews

Veel mogelijkheden maar toch eenvoudig

De mogelijkheden van de MF18 ringflitser zijn uitgebreid. Ik heb wat geëxperimenteerd en moet nog kijken welke optie het beste is voor de verschillende toepassingen. De AUTO stand is in ieder geval goed bevallen, evenals TTL. De flitser is eenvoudig te bevestigen met de ringen."

  • Theo Hofman

Erg fijne flitser

"Ik heb deze Di700A flitser gekocht voor mijn opleiding fotografie. Hij werkt goed met mijn camera, een Nikon D3200. Bij de flitser zit een handig opberg-hoesje geleverd, wat hem goed beschermd. Een goede prijs-kwaliteitverhouding dus!"

  • Photography girl

De Nissin i40

"De Nissin i40 gebruik ik op mijn Fujifilm X-E2, waar hij door zijn afmetingen en gewicht prima bij past. Goed gebouwd, een behoorlijke lichtopbrengst en licht mooi uit. De kop is handig in alle richtingen verstelbaar. De bediening is duidelijk en werkt heel soepel. Prima ding!"

  • G.J.M. Volker

Flitsers van Nissin bij CameraNU.nl

Het unieke aan het merk Nissin is dat ze flitsers bieden voor vrijwel alle cameramerken: Canon, Nikon, Fujifilm, Sony, Olympus én Panasonic. Bovendien zijn flitsers van cameramerken met Nissin flitsers óf Nissin accessoires te combineren wanneer je het draadloze NAS-flitssysteem gebruikt. Ook de kwaliteit, betrouwbaarheid en de functionaliteiten van de producten zijn bewezen: de flitsers van Nissin hebben al meerdere jaren achter elkaar een TIPA-award in de wacht gesleept voor "Best portable lightning system". Nissin blijft altijd innoveren..., en is natuurlijk te koop bij CameraNU.nl!

Nissin is al meer dan 50 jaar een begrip

Al meer dan vijftig jaar is Nissin actief met het uitbrengen van hoge kwaliteit flitsers! Het Japanse bedrijf is in 1959 opgericht en in 1967 brachten ze de eerste flitser uit voor professionele fotografen. In 1987 werden daar auto-focus flitsers aan toegevoegd, oftewel flitsers met een autofocus hulplicht. In 2007 werd de focus steeds meer gelegd op het maken van producten voor digitale camera's. De Di866 werd in het jaar 2008 uitgebracht: de eerste allround flitser met weergave van alle instellingen op een kleurenscherm. Bekende flitsproducten van Nissin zijn de Di622, de Di466, Di466 Mark II, Di866 Mark II en de MF-18 ringflitser. Ook mogen de i40, i60A en de Nissin Di700A niet in dit rijtje ontbreken.