Profoto flits-apparatuur

Profoto is in 1968 opgericht met als doel hoogwaardige producten te leveren voor de foto-industrie. De apparatuur van Profoto is robuust, hoogwaardig en zeer betrouwbaar. Een unieke combinatie van vorm en functie helpen u keer op keer om uw ambities waar te maken. Het is een innovatief merk dat zich steeds blijft doorontwikkelen en niet zonder reden zeer geliefd is onder professionals. In het assortiment van CameraNU.nl vindt u de meest uiteenlopende producten van The Light Shaping Company: portable flitskoppen, studioflitsers, complete sets, losse generatoren en lightshapers waarmee u het licht volledig naar uw eigen hand kunt zetten.

Portable flitssets

Als fotograaf bent u altijd in beweging, maar qua apparatuur wilt u geen concessies doen omdat u kwaliteit wilt leveren. De Profoto portable sets zijn krachtig, compact en betrouwbaar. Zo werken de B1 flitskoppen op een afneembare li-ion accu en de B2's middels een superkleine powerpack.

Blijf in beweging

Studioflitskoppen

De Profoto flitskoppen zijn compact maar zitten vol vermogen! Het ontwerp is gericht op intensief gebruik en de functies die beschikbaar zijn, sluiten volledig aan bij wat u nodig hebt om uw opdracht uit te kunnen voeren. De knoppen en aansluitingen zijn logisch en gebruiksvriendelijk.

Veelzijdig licht

Studioflitssets

Op basis van jarenlange ervaring weet Profoto wat u zoekt: topkwaliteit. De koppen zijn constant, snel en u kunt er blindelings op vertrouwen. Met een set hebt u een uitstekende basis voor in uw fotostudio en er zijn bovendien vele accessoires beschikbaar voor uitbreiding.

Zeer compleet

Studio generatoren

Een goede generator is de basis om een shoot soepel te laten verlopen. De Profoto accupacks zijn daarom duurzaam, robuust en ongelofelijk krachtig. Laat u niet misleiden door het formaat, maar profiteer volop van de stabiele output, zeer snelle recycletijden en het grote uithoudingsvermogen!

Ontdek de kracht

Reflectoren

Softbox OCF

Softbox RFi

Paraplu's

Kleppensets

Snoot / grid

Zend en ontvang

Bekijken

Reflectieschermen

Bekijken

De Profoto D2

Profoto weet zichzelf steeds opnieuw te overtreffen en met de Profoto D2 flitskop wordt weer een stap verder gezet. De studioflitskop heeft een vermogen van 500 dan wel 1000 Watt en biedt u in totaal een bereik van tien stops. De flitsoutput is snel te verstellen in volle stops of in 1/10e stappen. Naast handmatige instellingen, kan de kop goed overweg met het automatische TTL-lichtsysteem en high speed synchronisatie tot 1/8000e seconde. Hierdoor wordt zonder enige vertraging, de tijd van de snelst bewegende objecten of onderwerpen stilgezet en kunt u de actie tot in het kleinste detail haarscherp vastleggen. De flitskoppen kunnen bovendien tot wel twintig flitsen per seconde afgeven.

Er is keuze uit meer dan 120 lightshapers van Profoto en iedere lightshaper heeft een karakteristieke eigenschap. Het unieke en gebruiksvriendelijke klem-mechanisme zorgt ervoor dat het eenvoudig is om een lichtvervormer razendsnel te plaatsen en weer af te nemen. En door bijvoorbeeld een reflector op de flitskop naar voren of naar achteren te schuiven, verkrijgt u met één lightshaper verschillende effecten. Sommige lightshapers zijn daardoor veelzijdig, anderen zijn weer ontworpen voor het verkrijgen van een specifiek lichteffect. De accessoires gaan van klein naar groot, maar met Profoto transformeert u iedere lokatie of studio gemakkelijk tot een professionele werkruimte!

Profoto lightshapers bij CameraNU.nl

Sorteer  producten

Originele li-ion accu voor de Profoto A1 flitser

De allerkleinste, draagbare flitser met kantelbare kop, AirTTL en een krachtig vermogen

Starterskit met verschillende gels, een grid- en een gelhouder voor Profoto OCF-flitskoppen

Set van drie grids van 10, 20 en 30 graden inclusief houder voor het Profoto OCF-systeem

Speedring geschikt om softboxen op de Profoto B1 en B2 flitskoppen te bevestigen

De allerkleinste, draagbare flitser met kantelbare kop, AirTTL en een krachtig vermogen

Krachtige 500Ws flitser met TTL-mogelijkheden en een verwisselbare li-ion accu

Stuur uw Profoto flitser draadloos aan met uw Canon DSLR camera

Compacte en veelzijdige portable 250Ws flitser met TTL en HSS mogelijkheden

Compacte en lichtgewicht reflector voor de OCF-flitsers van Profoto