CameraNU Logo

Epson beamers / projectors

Epson beamers gebruik je om je beelden in het groot te projecteren. Maak van je woonkamer een thuisbioscoop of game-kamer en geef een presentatie op een projectiescherm op school of kantoor.

De populairste Epson beamers bij CameraNU.nl

Maximale resolutie: 1920 x 1080 pixels
Contrastverhouding: 16000:1
Opnamefunctie: Nee
Maximale resolutie: 3840 x 2160 pixels
Contrastverhouding: 40000:1
Opnamefunctie: Nee
Maximale resolutie: 1920×1080 pixels
Contrastverhouding: 70.000:1
Opnamefunctie: Nee
Je hebt 3 van de 3 producten gezien

Epson beamer kopen?

Wat is een Epson beamer?

Een Epson beamer is een projector waarmee je digitale beelden op een groter formaat weergeeft op een (witte) muur of projectiescherm. Zo maak je van je woonkamer een thuisbioscoop of een game-room en geef je professionele presentaties op kantoor of in de collegezaal.

Kenmerken van Epson beamers

Epson heeft diverse beamers op de markt gebracht, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. De projectoren beschikken over de 3LCD-technologie voor hoogwaardige beelden. De beamers verschillen onder meer in de maximale resolutie, contrastverhouding, lichtopbrengst, de weergavegrootte, hoogte- en breedteverhouding en de mogelijkheid tot het afspelen van 3D-video.

In welke situatie ga je een Epson beamer gebruiken?

Of je nu thuis of op kantoor beelden wilt projecteren, Epson heeft voor jou de ideale beamer ontwikkeld. Met een beamer van Epson speel je films af in je woonkamer en creëer je zo een eigen thuisbiscoop of gamekamer! Of geef een presentatie op een witte muur of projectiescherm.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een Epson projector?

Als je een Epson beamer koopt, moet je vooraf goed kijken naar de eigenschappen van deze projectors. Bepaal voor jezelf welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Twijfel je welke Epson beamer het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies!