Leica analoge camera's

Met Leica analoge camera's ga je op een moderne manier terug in de tijd. In het begin van de 20ste eeuw werd de eerste revolutionaire kleinbeeldcamera door Leica ontwikkeld. Honderd jaar later levert Leica met de M-A Typ 127 nog steeds top analoge camera's af. De Leica Sofort-serie blaast nieuw leven in instant camera's, waarmee je snel en creatief mooie direct-klaar foto's maakt. Bij het ontwerp van Leica analoge camera's wordt geen enkele concessie gedaan op het gebied van kwaliteit en design.

Leica analoge camera kopen?

Wat is een Leica analoge camera?

Leica brengt twee lijnen analoge camera's uit: de Sofort instant camera serie en de klassieke M-A serie. De Leica Sofort is gemaakt om speciale momenten snel vast te leggen met direct resultaat. Of je nu op een feestje bent of een wandeling maakt, met een Sofort schiet je zonder enige tijd te verliezen de leukste selfies en plaatjes met een creatieven en klassieke uitstraling. De Leica M-A is mechanisch fotograferen op zijn puurst. Geen overbodige toevoegingen, alleen de essentiële onderdelen voor het maken van mooie beelden zijn aanwezig. Het robuuste, klassieke design garandeert langdurig analoog plezier


Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Leica analoge camera?

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aankoop van een Leica analoge camera. We hebben een uitgebreid assortiment van camera's die door Leica op de markt worden gebracht. Twijfel je welke Leica analoge camera het best bij je past? Onze klantenservice denkt graag met je mee en helpt je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!