SanDisk Compact Flash geheugenkaarten

De Compact Flash geheugenkaart is in 1994 door SanDisk ontwikkeld en wordt sindsdien door SanDisk op de markt gebracht. CF geheugenkaarten worden vooral gebruikt in professionele DSLR's of videocamera's en zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties. Van SanDisk CF Ultra geheugenkaarten tot SanDisk CFast Extreme Pro kaarten voor het zwaardere werk. Met een grote opslagcapaciteit of een snelle schrijfsnelheid..., wij hebben ze in het assortiment!

SanDisk CF Ultra

De SanDisk CF Ultra geheugenkaarten zijn snel, betrouwbaar en helpen u het meeste uit uw foto- of videocamera te halen. De data kan met een snelheid van maximaal 50MB/s worden overgebracht en u kunt enorm veel bestanden opslaan. De CF Ultra kaarten bieden bovendien ondersteuning aan het opnemen van full HD video's.

Bekijk overzicht

SanDisk CF Extreme

De duurzame SanDisk CF Extreme geheugenkaarten geven u de mogelijkheid om soepel video's op te nemen. U kunt belangrijke en bijzondere momenten moeiteloos op de gevoelige plaat leggen zonder enige vertraging. De overdrachtssnelheden zijn dusdanig snel dat u de bestanden eenvoudig over kunt zetten naar uw computer en tijd bespaart.

Bekijk overzicht

SanDisk CF Extreme Pro

SanDisk's CF Extreme Pro geheugenkaarten hebben een robuust ontwerp en zijn geoptimaliseerd voor het opnemen van 4K-video. U heeft de vrijheid om zorgeloos cruciale momenten supersnel te fotograferen zonder dat er vertraging optreedt. De meeste CF Extreme Pro kaarten hebben een hoge opslagcapaciteit zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

Bekijk overzicht

Alle CF-geheugenkaarten van SanDisk