SanDisk micro SD geheugenkaarten

Naast CF- en SD-kaarten hebben wij ook micro Secure Digital geheugenkaarten van SanDisk in ons assortiment! Deze kleine kaarten zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in mobiele apparaten zoals smartphones of tablets, e-readers, action cam's en natuurlijk dashboard camera's. De hoogwaardige micro SD geheugenkaarten van SanDisk leveren topprestaties en bieden u gegarandeerd de capaciteiten die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u al uw media veilig kunt opslaan.

SanDisk micro SD Ultra

De SanDisk micro SD Ultra kaarten geven u de vrijheid om te fotograferen, te filmen of op te slaan wat u wilt. Met de SanDisk app kunt u zelf bestanden eenvoudig beheren en met regelmaat automatisch back-ups laten maken of data synchroniseren met een cloudservice.

Bekijk overzicht

SanDisk micro SD Extreme

De SanDisk micro SD Extreme en Extreme Plus geheugenkaarten bieden extreme prestaties. De duurzame kaarten staan garant voor een snelle lees- en schrijfsnelheid én ze zijn ook nog eens bestand tegen elementen zoals spatwater, straling en vrieskou.

Bekijk overzicht

SanDisk micro SD Extreme Pro

Met een hoge opslagcapaciteit en datasnelheden tot 95MB/s zijn de SanDisk micro SD Extreme Pro geheugenkaarten een waar begrip. U hoeft niet te kiezen tussen prestaties of duurzaamheid: de Extreme Pro kaarten bieden allebei op een ongekend hoog niveau.

Bekijk overzicht

Alle micro SD-geheugenkaarten van SanDisk