Foscam IP-camera's

De IP camera’s van Foscam staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Het is niet voor niets een van de grootste merken binnen IP-camera's. Foscam heeft veel verschillende soorten camera’s, zo heb je IP-camera’s voor binnen en voor buiten. Ook zijn er Foscam IP-camera’s die beschikken over Wifi of Ethernet. Zo weet je zeker dat de juiste keuze voor jou ertussen zit! Bekijk hieronder alle Foscam IP-camera’s.

Foscam-logo

Bekijk alle IP camera's van Foscam

Sorteer  producten

Draadloze 960p IP-camera met 1.3 megapixel sensor, pan, tilt en 3x optische zoom

Full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor en nachtzicht tot 20 meter

Draadloze full HD camera met 2 megapixel sensor en maar liefst 60 meter nachtzicht

720p IP-camera met 1 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

High-end draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor

Draadloze full HD IP-camera met 4 megapixel sensor, pan en tilt en micro SD-geheugenkaartslot

High-end 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor en Power over Ethernet mogelijkheid - met 4mm lens met 70 graden kijkhoek

High-end 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor en Power over Ethernet mogelijkheid - met 2.8mm lens en 106 graden kijkhoek

720/960p netwerk videorecorder voor het opnemen van het beeld van maximaal 9 IP-camera's

Draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, pan en tilt en micro SD-geheugenkaartslot

Spatwaterdichte aansluitdoos voor de Foscam FI9800P, FI9900P en FI990xEP ip-camera's

Spatwaterdichte aansluitdoos voor de Foscam FI9800P, FI9900P en FI990xEP ip-camera's

Draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, pan en tilt en micro SD-geheugenkaartslot

Waterdichte aansluitdoos voor de Foscam FI9928P, FI9828W en FI9828P ip-camera's

Kit met vier stuks high-end 1080p IP-camera's met 2 megapixel sensor en Power over Ethernet mogelijkheid - met 2.8mm lens en 106 graden kijkhoek - inclusief NVR met 2TB harde schijf

Waterdichte aansluitdoos voor de Foscam FI9961EP ip-camera

1080p IP-camera - 4.0 megapixel streaming video - 6x zoom - 20 meter nachtzicht - Power over Ethernet mogelijkheid

Camera ter uitbreiding van de Foscam NVR FN7108E-B4-2T Full HD IP-camera Kit

Draadloze Full HD beveiligingscamera

Kit met vier high-end HD IP-camera's met 1 megapixel sensor en nachtzicht tot 20 meter - inclusief NVR met 1TB harde schijf

IP-camera ter uitbreiding voor de Foscam E1 HD Battery Camera

Foscam IP-camera kopen?

Bij CameraNU.nl zit je goed voor de aankoop van een Foscam IP-camera. Voor zowel binnen als buiten IP-camera’s, met nachtzicht of met IR-cut. Wij hebben het allemaal.

Wat is een Foscam IP-camera?

Foscam, opgericht in 2007, is een van de grootste merken binnen het segment IP-camera’s. Dit zijn ze geworden door voor betaalbare prijzen toch kwalitatief erg goede IP-camera’s te maken. Ook het gebruik van een Foscam IP-camera is erg gemakkelijk doordat het bij een aantal modellen mogelijk is om de beelden via je smart device te bekijken. Daarnaast zijn er ook IP-camera’s van Foscam die beschikken over een pan/tilt mogelijkheid. Hiermee kan je de camera naar je eigen wensen draaien of kantelen waardoor je altijd de goede beeldhoek hebt. Foscam heeft ook camera’s met IR cut, dit houdt in dat de infraroodstraling overdag niet zorgt voor een grijzer beeld. Wanneer de camera zelf over gaat op infraroodstraling schakelt dit filter zichzelf weer uit. Zo heb je altijd optimaal beeld.

Waarom een Foscam IP-camera?

Zoals al benoemd weet Foscam goede kwaliteit te combineren met betaalbare prijzen. Dat maakt de IP-camera’s van Foscam een ideale uitkomst voor wie niet teveel wil betalen, maar wel kwaliteit wil. Daarnaast heeft Foscam een groot assortiment aan verschillende functies als pan/tilt, IR-cut of voor camera’s met nachtzicht. Wat voor soort IP camera je ook zoekt, Foscam heeft een betaalbaar model.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een IP-camera van Foscam?

Het is handig om voor je een IP-camera koopt eerst goed na te denken over welke functies je nodig hebt. Is de camera alleen maar voor overdag of moet er ‘s nachts ook beeld worden gemaakt? Wanneer er ook in de nacht door gefilmd moet worden is het handig om een camera met nachtzicht te nemen. Als je flexibel beelden wil kunnen maken van je omgeving is het handig om een IP camera met pan/tilt te nemen. Wanneer de Foscam IP-camera buiten komt te hangen is het aan te raden om een outdoor camera te nemen die bestand is tegen de omstandigheden buiten. Ook is het handig om vooraf een budget vast te stellen, zo heb je een richtpunt en kun je ook gericht binnen de prijscategorie zoeken. Dan weet je zeker dat je niet over de prijs heen gaat.

Heb je nog vragen over een Foscam IP-camera? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag je vragen en helpen je op weg naar de juiste keuze voor jou. Zo weet je dat je altijd goed zit!