Broncolor studioapparatuur kopen? - 1
Broncolor studioapparatuur kopen? - 2

Broncolor studioapparatuur

Broncolor is in 1958 in Basel, Zwitserland opgericht door de broers Pierre en Joseph Bron. Het bedrijf heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de hoofdspelers op het gebied van studio- en lichtapparatuur. De constante innovatie van dit merk is te zien in de hoogwaardige kwaliteit van studiolampen en bijbehorende accessoires. Veel professionele fotografen kiezen dan ook voor de producten van Broncolor. In het assortiment van Cameranu vind je de meest uiteenlopende producten van Broncolor: studiolampen, complete sets, losse generatoren en lightshapers waarmee je het licht volledig naar jouw eigen hand zet.

Broncolor studio hardware

Broncolor studio accessoires

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Broncolor studioapparatuur bij Cameranu

81 Resultaten
Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1 Broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1
Geen reviews
  • Minimale kleurtemperatuur: 3000K
  • Maximale kleurtemperatuur: 5500K
  • Oplaadtijd: 0.03s - 1.2s
2.699,-
2.024,25 na korting
Je hebt 12 van de 81 producten gezien

Broncolor studio hardware kopen bij Cameranu!

Broncolor studiolamp sets

Jouw perfecte opstelling begint met de keuze voor een goed bij jou passende, complete flitserset. Bij ons heb je de keuze uit verschillende Broncolor sets, zoals de Senso, Siros of HMI-serie. Studiolamp sets vind je met twee of meer flitsers, met of zonder statief, sets met softboxen en sets met paraplu's aangevuld met diverse lightshapers. Hier leg jij het fundament voor jouw studio.

Studiolampen

Broncolor studiolampen staan bekend om hun grote vermogen en stabiele output. Je vindt hier subtiele flitskoppen met een vermogen vanaf 400Ws tot zware professionele koppen met een vermogen van maar liefst 6400Ws. Professionals kiezen uit een ruim assortiment studiolampkoppen, van de Pulso G en Unilite tot de Siros-serie.

Portable studiolamp sets

Op locatie fotograferen stelt andere eisen aan apparatuur. De set moet licht van gewicht, stevig, duurzaam maar toch compact op te ruimen zijn, met een eigen stroom- voorziening. Hier vind je speciaal ontwikkelde Broncolor sets voor fotografie op locatie.

Studiogeneratoren

Tijd is geld. Dit geldt voor veel beroepsgroepen maar zeker ook voor de studiofotograaf. Met het extra vermogen van een Verso, Senso of Scoro studiogenerator wordt de oplaadtijd van jouw flitsers veel korter. Hierdoor hou jij jou 'flow' tijdens de shoot in stand.

Continuverlichting

Sommige situaties verlangen een subtielere verlichting dan flitslicht. Continu-verlichting is sterk in opkomst en niet zonder reden. Je beheerst en programmeert het licht perfect tot in de kleinste details. Met de HMI- en Lightbar-serie ben je bij Broncolor aan het juiste adres.

Studioaccessoires

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting. Om mooie lichteffecten te creëren vind je bij ons een groot aanbod aan Broncolor accessoires. Denk hierbij aan reflectoren, softboxen, paraplu's, snoots, grids en filters.

Reservelampen

Uiteindelijk moeten onderdelen als flitslampen en zekeringen vervangen worden. Bij Cameranu vind je een enorm assortiment reserve flitsbuizen en lampen, voor alle merken en alle flitskoppen.

Studio zenders en ontvangers

Waarom zou je nog gebruik maken van kabels over de vloer als jij jouw flitsers ook met een combinatie van een radiozender en -ontvanger kunt "triggeren"? Werk veilig, snel en schoon zonder kabels. Bij ons vind je Broncolor zenders en ontvangers voor Canon, Nikon, Sony en Fujifilm.

Accu's en laders

Ook voor diverse extra accessoires voor in jouw studio zit je goed bij Cameranu. Opladers, speciale kabels en adapters..., je vindt ze hier. We hebben zelfs opladers die gebruikt kunnen worden in de sigarettenaansteker van een auto in ons assortiment, ideaal voor locatiefotografie.