Warmtebeeldkijkers

Een warmtebeeldkijker is gemaakt om in het donker of bij slecht zicht dieren of mensen te vinden. De kijkers gebruiken infrarood en leggen de temperatuurverschillen bloot. Dankzij een flinke vergrotingsfactor heb je een groot bereik. Met een aantal kijkers maak je zelfs foto's of video's en stream je live jouw beelden.

Bekijk alle warmtebeeldkijkers bij Cameranu

2 Resultaten
Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F
Geen reviews
  • Type kijker: Warmtebeeldkijker
  • Waterbestendig: Ja
  • Gezichtsveld op 1000 meter: 137m
Pulsar Merger LRF XP50 Thermal Imaging Scope Pulsar Merger LRF XP50 Thermal Imaging Scope
Geen reviews
  • Type kijker: Warmtebeeldkijker
  • Waterbestendig: Ja
  • Gezichtsveld op 1000 meter: 56-71m
Je hebt 2 van de 2 producten gezien

Warmtebeeldkijker kopen?

Wat is een warmtebeeldkijker?

Een warmtebeeldkijker gebruik je om in het donker of bij slecht zicht dieren of mensen te vinden. Dit kan voor de jacht zijn, voor een dier of mens in nood of juist om mensen op te sporen. Deze thermal kijkers zijn uitgerust met een vergrotingsfactor minimaal vergelijkbaar met die van verrekijkers. Een aantal warmtebeeldkijkers is in staat foto's en video's op te nemen of deze zelfs live te streamen. Zo kijken meer mensen tegelijk met je mee. Dankzij een hoge beeldverversingssnelheid kun je met sommige warmtebeeldkijkers snel bewegende dieren moeiteloos volgen.

Waarom een warmtebeeldkijker?

Een warmtebeeldkijker is uitermate geschikt om in te zetten voor beveiliging, opsporing en de jacht. Dankzij het grote bereik houd je een groot gebied in de gaten. Zo houd je je eigendommen goed in de gaten, spoor je sneller verdachten of slachtoffers op en weet je je prooien te vinden.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een warmtebeeldkijker?

Als je een warmtebeeldkijker wilt kopen, dan is het goed om van tevoren goed uit te zoeken wat belangrijk voor jou is. Uiteraard speelt jouw budget een rol. De verschillen zitten verder in de vergrotingsfactor, het gezichtsveld op 1000 meter en de mogelijkheid om foto's en video's op te nemen.

Twijfel je nog tussen verschillende modellen of functies warmtebeeldkijkers? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag op weg naar een goede keus. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.