Olloclip smartphone-fotografie

Olloclip is in 2011 opgericht en levert 's werelds meest geprezen smartphonelens: de 3-in-1 lens. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en biedt een groeiend aanbod van vernieuwende lenssets en accessoires voor smartphones. Olloclip zet zich in om mobiele fotografie te verbeteren en om jou te helpen inspirerende beelden te maken met je smartphone. Het aanbod van Olloclip betekent voor zowel de hobbyist als de professionele fotograaf een schat aan mogelijkheden.

Populairste Olloclip producten

Olloclip Studio iPhone 6/6s Olloclip Studio iPhone 6/6s
Geen reviews
  • Type product: Telefoonhoes
  • Geschikt voor (product): Smartphone
  • Geschikt voor (merk): Apple
1,-
0,50 na korting
Olloclip Samsung Galaxy S10e Smoke Case Olloclip Samsung Galaxy S10e Smoke Case
Geen reviews
  • Type product: Telefoonhoes
  • Geschikt voor (product): Smartphone
  • Geschikt voor (merk): Samsung
14,99
7,50 na korting
Olloclip Studio iPhone 6/6s Plus Olloclip Studio iPhone 6/6s Plus
Geen reviews
  • Type product: Telefoonhoes
  • Geschikt voor (product): Smartphone
  • Geschikt voor (merk): Apple
19,95
9,98 na korting
Je hebt 4 van de 4 producten gezien

Over Olloclip
Olloclip is in 2011 opgericht en levert 's werelds meest geprezen smartphonelens: de 3-in-1 lens. Het merk blijft zich ontwikkelen en biedt een groeiend aanbod van vernieuwende lenssets en accessoires voor smartphones aan. Dit betekent voor zowel de hobbyist als de professionele fotograaf een schat aan nieuwe mogelijkheden die steeds dichter in de buurt van traditionele spiegelreflex- en systeemcamera's komen. Olloclip ontwikkelt lenssystemen die makkelijk in gebruik zijn en tegelijkertijd een stijlvolle look hebben. De lenzen van Olloclip bieden diverse perspectieven: fisheye, macro, tele en groothoek. De compacte lenzen zijn eenvoudig mee te nemen en door de handige lenssystemen gemakkelijk te bevestigen. Olloclip levert hoogwaardige lenzen die speciaal gemaakt zijn voor iPhone, maar heeft uiteraard ook lenzen die geschikt zijn voor Android. Het glas van Olloclip lenzen is van hoge kwaliteit en is daarnaast voorzien van een stevige coating. Met de hulp van Olloclip maak jij inspirerende foto's en video's met je smartphone.

Haal alles uit je smartphone!
De ontwikkeling van smartphones gaat snel en daarmee worden de camera's van smartphones ook steeds beter. Dit heeft als gevolg dat steeds meer mensen geen camera meer aanschaffen, maar gaan fotograferen met hun smartphone. Olloclip helpt jou om betere en inspirerende foto's en video's te maken met je smartphone. Til je smartphonebeelden naar een hoger niveau met de lenzen van Olloclip die zorgen voor levendigere kleuren en meer detail.

Assortiment
Olloclip heeft naast de handige lenzensets ook bijbehorende accessoires in zijn assortiment. Denk hierbij aan lenscases, clips, grips en beschermsystemen. De Olloclip Slim cases zijn ontworpen om naadloos samen te werken met het Olloclip Connect X lenssysteem. De Olloclip cases beschermen je iPhone tijdens het fotograferen met je Olloclip lenzen en ze zorgen voor meer grip. Met de Olloclip clips bevestig je de smartphonelenzen aan je telefoon. De meeste clips zijn voor een specifiek model ontworpen, maar Olloclip biedt ook de Multi-Device Clip aan waarmee je de Connect X lenzen voor zowel meerdere iPhone modellen als een heel aantal Android smartphones kunt gebruiken.

Intro, Essential en Pro
Het Olloclip lenzen assortiment bestaat uit drie lijnen: de Intro-, Essential- en Pro lenzen. De Intro lens is een basis lens en is groothoek- en macrolens ineen. De lens heeft een groter bolvormig effect dan de lenzen uit de Essential-serie en is ideaal voor groepsselfies. Onder de Essential lenzen vind je fisheye-, macro-, tele- en groothoeklenzen. De Pro lenzen bieden dezelfde mogelijkheden als die uit de Essential-lijn, maar vangen meer licht en hebben weinig tot geen vervorming.