Capture One
Capture One
Capture One

Capture One: nauwkeurige en krachtige software voor beeldbewerking

Capture One Pro geeft je totale controle over je beelden, biedt een ongeëvenaarde kleurbewerking, verzekert je van een snelle, soepele en georganiseerde workfow en wordt wereldwijd aanbevolen door professionals. De beeldbewerkingssoftware is een enorm nauwkeurige en krachtige oplossing voor fotobewerking. Editen gaat snel, intuïtief en naadloos. Software van Capture One is compatibel met alle grote cameramerken. Capture One wordt wereldwijd aanbevolen door professionals en studio's.

Voorbeeld van vóór en ná bewerking met Capture One

Bekijk de tips en tricks-video

Bekijk de tips en tricks-video


Bekijk alle Capture One Pro-pakketten

2 Resultaten

Capture One kopen?

Totale controle over je beeldbewerking

Met software van Capture One beschik je over een totaalpakket voor het bewerken van je beelden. Dankzij de intuïtieve interface en krachtige tools voor editen en organiseren, profiteer je van een naadloze bewerkingservaring, een snelle workflow en een totale, creatieve controle.

Aanbevolen door professionals

In combinatie met ongeëvenaarde kleurbewerking voor alle grote cameramerken en de snelle en betrouwbare ondersteuning voor tethered fotograferen, wordt Capture One software aanbevolen door professionals en studio's over de gehele wereld. De vooruitstrevende beeldbewerkingsprogramma's worden gebruikt door meer dan honderdduizend fotografen. Zij profiteren al van de eindeloze mogelijkheden en krachtige mask- layer- en kleur-tools.

Loop altijd voorop met Capture One

Capture One blijft hun prijswinnende software innoveren zodat je als gebruiker altijd voorop loopt. Het Capture One-team in Kopenhagen en de partners uit de hele wereld hebben alle kennis en technische expertise om de ultieme creatieve tools te ontwikkelen.

High-performace software van Capture One

De high-performace software van Capture One zorgt voor de snelste processen, voor bijvoorbeeld het importeren en exporteren van bestanden. De software is ook ideaal voor het organiseren van je werk. Je beschikt verder over precisie-bewerkingsgereedschappen, eindeloze mogelijkheden om beelden te bewerken en een naadloze ondersteuning voor tethered fotograferen. Met een app voor je mobiele apparaten bedien je je camera op afstand. Je bekijkt meteen de resultaten en geeft ze een beoordeling.

Capture One Pro-pakketten

Voor de grote cameramerken heeft Capture One speciaal een softwarepakket uitgebracht. Hiervoor zijn speciale lensprofielen gecreëerd waardoor je bijvoorbeeld bij de bewerking van beelden met hoge ISO-waarden beschikt over zo scherp mogelijke details en natuurlijke kleuren.

Ondersteuning

Capture One biedt op de eigen website ook tientallen videotutorials, blogs webinars aan waarin je stap voor stap handige en onderscheidende tools worden uitgelegd. Hiermee vergroot je je kennis en vaardigheden waardoor je sneller en beter tot je gewenste resultaat komt. Of misschien zelfs meer dan dat!