Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Sennheiser koptelefoons

Sennheiser koptelefoons staan bekend om hun kwaliteit. Wanneer je een Sennheiser koptelefoon koopt weet je zeker dat je een geweldige geluidskwaliteit in huis haalt. Sennheiser is niet voor niks 70 jaar na oprichting nog steeds enorm populair. Het assortiment van Sennheiser bestaat uit In-Ear koptelefoons, On-Ear koptelefoons en Over-Ear koptelefoons. Bekijk hieronder alle koptelefoons van Sennheiser en bekijk welke het beste bij jou past!

Bekijk alle Sennheiser koptelefoons

Sennheiser koptelefoon kopen?

Ben je op zoek naar een koptelefoon met een geweldige geluidskwaliteit? Dan zit je met een koptelefoon van Sennheiser goed! Ook voor de aanschaf van koptelefoons kan je terecht bij CameraNU.nl. Zo hebben wij een groot aantal Sennheiser hoofdtelefoons in ons assortiment.

Wat is een Sennheiser koptelefoon?

Met een Sennheiser koptelefoon kan je rustig muziek luisteren zonder anderen te storen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer situaties waarin je een koptelefoon van Sennheiser kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het mixen van muziek, het maken van een video of voor gebruik als DJ. Je hebt de keuze uit verschillende soorten hoofdtelefoons zodat je de beste voor je situatie kan kiezen.

Waarom een Sennheiser koptelefoon?

Sennheiser is opgericht in 1945 en bestaat dus al ruim 70 jaar. De koptelefoons van Sennheiser zijn zelfs na ruim 70 jaar nog erg populair. Dit is te danken aan de hoge kwaliteit geluid die de koptelefoons van Sennheiser hebben in combinatie met een duurzaam design. Je weet dus zeker dat een hoofdtelefoon van het merk Sennheiser lang meegaat en een goede kwaliteit geluid kan produceren.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Sennheiser koptelefoon?

Wanneer je een Sennheiser koptelefoon wil aanschaffen is het belangrijk om te bekijken wat voor soort hoofdtelefoon je wil. Bij CameraNU.nl hebben we de volgende soorten:

  • In-Ear koptelefoons, dit zijn oordopjes en zitten dus in je gehoorgang. Dit heeft als voordeel dat je minder omgevingsgeluid hoor. Ook is de bas beter hoorbaar.
  • On-Ear koptelefoons, deze zitten op je oren. Hierdoor hoor je nog wel omgevingsgeluid, daarnaast krijg je hier minder snel gloeiende oren van.
  • Over-Ear koptelefoons, deze koptelefoons zitten over je oren. Dat maakt het fijn wanneer je langere tijd een hoofdtelefoon op moet. Ook filtert het omgevingsgeluid beter dan On-Ear.

Ook is het verstandig om van te voren te bekijken wat je budget is voor de aanschaf van een Sennheiser hoofdtelefoon. Zo kan je gericht binnen je budget zoeken en ben je er niet meer aan kwijt dan dat je eraan uit wil geven.

Heb je nog vragen over een Sennheiser koptelefoon? Neem gerust contact op, we helpen je graag! Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.