Caruba accessoires kopen - 1
Caruba accessoires kopen - 2
Caruba accessoires kopen - 3

Caruba

Caruba is producent van een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige foto- en video accessoires. Het grote voordeel van Caruba's producten is dat ze compatibel zijn met alle grote cameramerken. Daarnaast zijn diverse artikelen zo gemaakt dat je ze kunt combineren met specifieke systemen of lensmodellen. Caruba biedt je een voordelige prijs en maar liefst drie jaar garantie op al hun producten!

Caruba producten kopen?

Waarom een Caruba product?
Bij Caruba vind je alles wat je nodig hebt om de accessoireset voor je camera compleet te maken. Of je nu de trotse bezitter van een Canon spiegelreflexcamera bent of van een Sony systeemcamera, Caruba heeft accessoires voor jou! Goede kwaliteit staat bij Caruba hoog in het vaandel en die wordt dan ook zorgvuldig gewaarborgd. Alle producten zijn uitgebreid getest voordat ze op de markt komen. Daarnaast biedt Caruba je drie jaar garantie op hun assortiment en op sommige producten -zoals de meeste cameratassen- zelfs 25 jaar! Dit alles natuurlijk voor een zeer voordelige prijs.

Caruba heeft een uitgebreid assortiment:
Je kunt het zo gek niet bedenken of Caruba heeft het. Lens mount adapters, lens- en bodydoppen, adapterringen voor filters van klein naar groot en van groot naar klein, omkeerringen, tussenringen voor macrofotografie, zonnekappen, zoeker accessoires, waterpasjes, allerlei tassen, draagriemen, statieven, accessoires voor statieven én zelfs afstandsbedieningen. Al deze artikelen koop je bij Cameranu voor een zeer scherpe prijs!