Luchtvaartfotografie

Luchtvaartfotografie

Maak je klaar voor een informatieve en boeiende reis door de wereld van luchtvaartfotografie! Tijdens de lezing luchtvaartfotografie komen diverse onderwerpen aan bod. Matthijs van Os vertelt onder meer iets over zichzelf en deelt tips en tricks, maar ook waar je moet zijn voor geschikte shows, vliegvelden en oefenterreinen om luchtvaart te fotograferen.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Het zwaartepunt van deze lezing ligt vooral op de kunst van het nabewerken. Een aanzienlijk deel van de tijd wordt besteed aan een live demonstratie, waarbij Matthijs stap voor stap laat zien hoe je jouw luchtvaartfoto's kunt transformeren met behulp van Adobe Lightroom Classic.

Lightroom is Van Os zijn go-to tool voor het perfectioneren van iedere opname die hij maakt. Zijn kennis en expertise gaat hij tijdens deze lezing met jou delen. Zo zul je ontdekken hoe je kleuren, belichting, contrast en details kunt verbeteren. In een korte tijd ontdek je hoe jouw unieke visie op luchtvaartfotografie door middel van nabewerking gaat schitteren.

Heb je een passie voor fotografie en luchtvaart? Dan is deze lezing echt iets voor jou!

Praktische informatie

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie/thee
Matthijs Van Os

Over de instructeur

Matthijs van Os (28) heeft HBO Toegepaste Fotografie en Beeld-communicatie aan de fotovakschool in Amsterdam gestudeerd. Zijn passie voor fotografie is ontstaan door zijn vader die ook fotograaf wilde worden, maar dit niet van zijn ouders mocht. Als kind zijnde kwam hij daardoor in aanraking met fotografie. Het duurde dan ook niet lang voordat hij deze hobby samen met zijn vader uitoefende. Uiteindelijk wil hij van fotografie zijn werk maken. Afgelopen februari behaalde Matthijs zijn Bachelor of Arts.