Falcon Eyes studio accessoires

Falcon Eyes maakt heel veel soorten accessoires voor studiofotografie. Zo kan je kiezen uit heel veel soorten achtergronden, van doeken tot collapsibles en ook de systemen om ze op te kunnen hangen. En wat dacht je van compacte fotostudio's voor het maken van mooie productfoto's. Hieronder een overzicht van de belangrijkste Falcon Eyes studio accessoires..

Studio accessoires van Falcon Eyes

Achtergronden

Creëer de perfect sfeer met de verschillende achtergronden van Falcon Eyes. Van stevige doeken tot collapsibles en van effen wit tot chrome green of blue voor green screen toepassingen, Falcon Eyes heeft het.

Ophangsystemen

Om ervoor te zorgen dat jouw achtergrond of collapsible zo goed mogelijk te gebruiken is hang je ze op aan een achtergrondsyteem van Falcon Eyes. Of je het nou midden in je studio doet op een dwarsligger of aan de muur met ophangbeugels.

Reflectieschermen

Wil jij je onderwerp subtiel bijlichten? Dat kan met de reflectieschermen van Falcon Eyes. Van goudkleurig om wat warmte mee te geven tot zilver voor wat harder licht.

Lampstatieven

Met de lampstatieven van Falcon Eyes kan jij ervan op aan dat jouw lamp op de juiste hoogte te zetten is en daar ook blijft. En wanneer je ze opruimt zorgt de vering er voor dat je lamp niet beschadigt omdat het statief niet hard in elkaar zakt.

Fotostudio's

Wil jij mooie productfoto's maken van kleinere producten dan komen de fototafels en compacte fototenten van Falcon eyes goed van pas. Ze nemen niet veel ruimte in, maar door de witte omgeving is jouw onderwerp perfect belicht en zijn ze nog makkelijker na te bewerken.

Plafondrails

Hou je studiovloer netjes en veilig door gebruik te maken van de plafondrails van Falcon Eyes. Lampen, kabels en achtergronden hang je op aan je plafond zodat je vloer vrij blijft om veilig in je studio te bewegen.

Softboxen

Het directe licht van een studiolamp kan nogal hard zijn. Dit kan je verzachten door gebruik te maken van een Falcon Eyes softbox. Ze zorgen er ook voor dat je het licht beter kan richten op je onderwerp.

Speedringen

Een falcon Eyes speedring komt goed van pas mocht Falcon Eyes net die ene accessoire die jij zoekt niet te hebben. Met een speedring kan je accessoires op je lamp zetten die eigenlijk bedoeld zijn voor lampen van een ander merk.

Flits paraplu's

Als je in jouw studio werkt met een reportageflitser dan komen Falcon Eyes flits paraplu's goed van pas. Deze verzachten de flits waardoor je geen harde schaduwen krijgt. Of versterk het juist door een paraplu te gebruiken met een zilveren binnenkant.

Snoots en grids

Door een snoot of grid (ook wel honingraat genoemd) te gebruiken kan je het licht van jouw lamp of flitser heel nauwkeurig richten op jouw onderwerp. Hierdoor kan je bij portretten bijvoorbeeld zorgen dat het haar extra mooi uitgelicht wordt.

Reflectors

Door het toepassen van een Falcon Eyes refelctor of beautydish voor kom je dat jouw lamp of flitser een hotspot in het midden van het licht krijgt. Hierdoor is je onderwerp egaler uitgelicht.

Studiotassen

Of het nou gaat om een enkel lampstatief of je complete studiolampen set, in de studiotassen van Falcon Eyes berg je ze rustig op en kan je ze meenemen naar de locatie van je shoot.