Nikon Pro Lease - 1
Nikon Pro Lease - 2

Nikon 0% Pro Lease bij CameraNU.nl

Als professional wil jij met de beste apparatuur werken om het meest optimale eindresultaat uit te kunnen leveren aan jouw klanten. Maar het blijven investeren in apparatuur, in combinatie met de snelle ontwikkelingen van nu, is een uitdagende factor. Ben jij NPS-lid bij Nikon en ben je al een jaar of langer geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Dan kun jij met Nikon Pro Lease tegen 0% rente beschikken over de nieuwste camera's en objectieven! Sta je (langer dan een jaar) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is leasen wellicht een mooie stap voor jouw business!

Wil je meer informatie over leasen bij CameraNU.nl? Neem dan contact op via 0527-200900 of via zakelijk@cameranu.nl.


De voordelen van Nikon Pro Lease

  • Profiteer van 0% rente gedurende de gehele looptijd.
  • Verdeel je kosten over 24 of 36 maanden.
  • Na financial lease het product voordelig aanschaffen.
  • Beschikt over de pro apparatuur van Nikon.
  • Betaal niet in één keer de gehele aanschafprijs.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een Sony product leasen voor de duur van 36 maanden. De nieuwprijs is € 2999,- wat betekent dat je premie € 85,26 per maand wordt met eenmalig € 90,75 administratiekosten. Wil je na het Financial Lease-contract de camera kopen, dan betaal je nog eenmalig € 149,95.


Hoe werkt Nikon Pro Lease?

Jij bepaalt welke camera, videocamera of objectief je wilt leasen en wat voor looptijd voor jou van toepassing zou zijn. Je hebt hierbij de keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden. De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen.

Welke kosten zijn er naast de maandpremie verbonden aan Nikon Pro Lease?

Zoals gezegd kun je het aankoopbedrag van je apparatuur delen door het aantal maanden dat het lease contract duurt. De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Deze kosten zijn exclusief BTW. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog € 20,- extra in rekening gebracht. Houd er bij Financial Lease rekening mee dat je bij het ingaan van het contract het BTW-bedrag meteen dient te voldoen. Je eerste termijn bedrag valt dus hoger uit.

Kan ik het product na afloop van het leasecontract overkopen?

Dat kan, na afloop van je Financial Lease-contract de mogelijkheid om het product voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen. Dit moet je 3 maanden voor het einde van je contract aangeven.

Let op: Nikon heeft regelmatig consumenten-acties en het kan zijn dat een product dat jij wilt leasen, onder zo'n actie valt. Promotionele acties zijn echter niet van toepassing op lease-producten. Uitzondering hierop zijn de Nikon Z Deals die lopen tot en met 5 juli.

Weet je al wat je wil? Dien dan direct je lease aanvraag in!

Wat is financial lease?

Financial lease is kopen op afbetaling: het bedrag leen je bij de leasemaatschappij en betaalt je in een termijn van 24 of 36 maanden terug met rente. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij, maar fiscaal gezien is het jouw eigendom. Je kunt de camera of het objectief opnemen in de boeken, een investeringsaftrek opvoeren en de spullen afschrijven. Na afloop van het contract kun jij de apparatuur voor 5% van de aanschafwaarde overnemen van de leasemaatschappij. Daarmee wordt je ook juridisch eigenaar. Je dient zelf zorg te dragen voor onderhoud, reparatie en verzekering tijdens het lease contract.

Deelnemende lease-producten