CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

Nikon Pro Lease bij CameraNU.nl

Als professional wilt u met de beste apparatuur werken om het meest optimale eindresultaat uit te kunnen leveren aan uw klanten. Maar het blijven investeren in apparatuur, in combinatie met de snelle ontwikkelingen van nu, is een uitdagende factor. Bent u NPS-lid bij Nikon en bent u al een jaar of langer geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u met Nikon Pro Lease tegen een aantrekkelijk tarief beschikken over de nieuwste camera's en objectieven! CameraNU.nl is er als professioneel dealer trots op om deze exclusieve service aan te mogen bieden. U hebt de keuze uit financial lease of operational lease.

Financial Lease

Vanaf €1000,- aanschafwaarde (exclusief BTW)

Financial lease is kopen op afbetaling: het bedrag leent u bij de leasemaatschappij en betaalt u in een termijn van 24 of 36 maanden terug met rente. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij, maar fiscaal gezien is het uw eigendom. U kunt de camera of het objectief opnemen in de boeken, een investeringsaftrek opvoeren en de spullen afschrijven. Na afloop van het contract bent u eigenaar van de apparatuur. U dient zelf zorg te dragen voor onderhoud, reparatie en verzekering.

Voorbeeld

Jan wil een Nikon D5 kopen via financial lease. Jan meldt aan CameraNU.nl dat hij de camera wenst te leasen. De leasemaatschappij neemt binnen een aantal dagen contact op met Jan om de nodige gegevens op te vragen. Als Jan kredietwaardig is geeft de leasemaatschappij akkoord en wordt het contract getekend. Op afspraak kan Jan zijn nieuwe Nikon D5 komen ophalen bij de winkel op Urk, terwijl de rekening naar de leasemaatschappij gaat. Elke maand betaalt hij een vast bedrag en na de afgesproken termijn is Jan eigenaar van de apparatuur.

In het kort

Met de Nikon Professional lease hebt u de keuze uit financial lease of operational lease. Deze lease-service is exclusief voor NPS-leden die reeds langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven.

Financial lease is kopen op afbetaling met een termijn van 24 of 36 maanden, het bedrag leent u bij de leasemaatschappij. Operational lease heeft een termijn van 36 maanden. Bij operational lease huurt u de apparatuur van de leasemaatschappij mét verzekering, onderhoud en reparaties.

Operational Lease

Vanaf €9000,- aanschafwaarde (exclusief BTW)

Bij operational lease huurt u de apparatuur van de leasemaatschappij, inclusief onderhoud, reparatie en verzekering. U bent volledig ontzorgd. De leasemaatschappij is de eigenaar van de apparatuur: het is niet mogelijk om de lease items in de boeken op te nemen. Wél mag u het maandelijkse leasebedrag opnemen in de boeken en de BTW terugvorderen. Bij het leasen van een camerabody wordt deze na 18 maanden vervangen door het meest recente model: u bent altijd up to date!

Voorbeeld

Jan wil een Nikon D5, een D810, een 24-70mm en een 70-200mm leasen via operational lease. Jan meldt aan CameraNU.nl dat hij deze apparatuur wenst te leasen. De leasemaatschappij neemt binnen een aantal dagen contact op met Jan om de nodige gegevens op te vragen. Als Jan kredietwaardig is geeft de leasemaatschappij akkoord en wordt het contract getekend. Jan kan op afspraak zijn nieuwe apparatuur ophalen bij de winkel op Urk, terwijl de rekening naar de leasemaatschappij gaat.

Na anderhalf jaar krijgt Jan een mail van de leasemaatschappij dat hij zijn nieuwe camerabody’s kan ophalen bij de dealer. Jan brengt de camerabody’s terug in de originele verpakking inclusief accessoires en loopt naar buiten met nieuwe camerabody’s. Alleen de camerabody’s worden gewisseld na anderhalf jaar. Elke maand betaalt hij een vast bedrag en na 36 maanden levert Jan de apparatuur weer in bij de dealer en start een nieuwe termijn met nieuwe apparatuur.

Wilt u zelf uitrekenen wat Operational Lease u kost? Dat kan hier! (Let op: alleen voor NPS-leden)

Deelnemende lease-producten

20.9 megapixel - 3.2" LCD display - 4K UHD-video - wifi, NFC en bluetooth - XQD, SD-, SDHC- of SDXC-geheugen - EN-EL15 accu

36.3 megapixel - 3.2" LCD display - full HD-video - geen optisch doorlaatfilter - SD-, SDHC-, SDXC- of CF-geheugen - EN-EL15 accu

Fullframe - 20.8 megapixel - 3.2" LCD touchscreen - Ultra HD 4K video - ISO 102.400 - ethernet-poort - XQD geheugen - EN-EL18a accu

36.3 megapixel - 3.2" LCD display - full HD-video - geen optisch doorlaatfilter - SD-, SDHC-, SDXC- of CF-geheugen - EN-EL15 accu

Ideaal voor natuur- en sportfotografie

36.3 megapixel - 3.2" LCD display - full HD-video - geen optisch doorlaatfilter - SD-, SDHC-, SDXC- of CF-geheugen - EN-EL15 accu

Filtermaat 40.5mm (drop-in)

Filtermaat 40.5mm (drop-in)

Zopim
Heeft u een vraag?