Productreviews
NIEUW: GFX 50S - X-T20 - X100F - 1

Fujifilm introduceert middenformaat-, systeemcamera en meer

Jelle Kaptijn 3 jaar geleden

Fujifilm GFX 50S middenformaat camera

Gekarakteriseerd door de grote sensor, de geavanceerde opnamemogelijkheden en het modulaire ontwerp is de GFX 50S een unieke eend in de bijt door de veelzijdigheid en compactheid. Het hart van deze middenformaat camera wordt gevormd door een 51.4 megapixel CMOS-sensor met een formaat van 43.8 x 32.9 millimeter gecombineerd met de sterke en snelle X-Processor Pro beeldprocessor. Dit duo levert bestanden af met een extreem-wijd dynamisch bereik en zeer hoge resolutie. Hierdoor is het ook mogelijk om een ISO-gevoeligheid van 12.800 te gebruiken in lastige lichtomstandigheden. De Fujifilm GFX 50S middenformaat camera beschikt over de nieuwe Fujifilm G lensmount waarvoor ook enkele objectieven zijn aangekondigd.

NIEUW: GFX 50S - X-T20 - X100F - 2

Fujifilm X-T20 systeemcamera

Deze stijlvolle systeemcamera is compact maar krachtig, met tal van functies voor foto en video. De Fujifilm X-T20 systeemcamera heeft een APS-C formaat 24.3 megapixel sensor, een snelle processor, een elektronische zoeker, een 3.0" kantelbaar touchscreen en geavanceerde instelmogelijkheden. Ten opzichte van zijn voorganger zijn de opstarttijd, de video-resolutie en het uitgebreide autofocus-systeem flink verbeterd. Video's opnemen kan nu in UDH-4K kwaliteit en bewegende onderwerpen kunnen moeiteloos gevolgd worden. Uiteraard is het prachtige en herkenbare ontwerp van Fujifilm wél gebleven.

Fujifilm FinePix X100F compact camera

Deze stijlvolle compact camera is uitgerust met een verbeterde hybride elektronische en optische zoeker, waarbij je met een eenvoudige handeling wisselt van zoeker. Dit is ideaal voor straat- , reportage- en portretfotografie. De achterkant van de camera is vernieuwd waarbij alle belangrijke functies direct met de rechterhand zijn te bedienen. De Fujifilm FinePix X100F compact camera is uitgerust met dezelfde 24.3 megapixel beeldsensor en beeldverwerkingsprocessor als die van de Fujifilm X-T2 en de X-Pro2. Dankzij de 23mm Fujinon lens met een diafragma van f/2.0 maak je altijd mooie foto's.

NIEUW: GFX 50S - X-T20 - X100F - 3
NIEUW: GFX 50S - X-T20 - X100F - 4
NIEUW: GFX 50S - X-T20 - X100F - 5

Fujifilm XF 50mm f/2.0 R WR objectief

Dit objectief is lichtsterk en ideaal voor het maken van schitterende portretfoto's of stijlvolle artistieke foto's. Het grote diafragma van f/2.0 zorgt voor een mooie zachte achtergrondonscherpte waardoor de aandacht naar het onderwerp geleid wordt. Ook kun je door het mooie, grote diafragma fotograferen in omgevingen met weinig licht. Dankzij de snelle autofocusmotor stelt het objectief ook nog eens razendsnel scherp. Het Fujifilm XF 50mm f/2.0 R WR objectief heeft een zeer fraai en compact ontwerp en weegt maar 200 gram.

Alle nieuwe Fujifilm producten van 19 januari

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.