Productinformatie

Inhoud van de doos

- Afkomstig van Hoya Nederland
- Twee jaar garantie

Hoya HDX UV-filter 82mm

Met speciaal gehard optisch glas is het Hoya HDX UV-filter een geweldig fotografie-filter, dat onder alle omstandigheden optimaal presteert. Aan beide zijdes van het filter zijn acht coatingslagen aangebracht, waardoor de lichtdoorlaatbaarheid op 99,4% blijft en geen enkele kleurzweem toelaat. Het HDX filter is absoluut kleurneutraal en verbetert dankzij de goede coating de prestaties van een gemiddelde lens door het wegnemen van de meeste spiegelingen voordat die in het objectief binnenkomen.


Extreem duurzaam Hoya HDX UV-filter

Acht coatingslagen aan beide zijdes zorgen voor een maximale optische prestatie. De toplagen zijn gemaakt van circa tien keer hardere dichroïtische coatings, waardoor verontreiniging weinig schade kan aanrichten. Daardoor gaat dit filter extra-lang mee! De filters zijn door middel van een speciale techniek degelijk verzonken in een duurzame, zwart geanodiseerde aluminium filtervatting. De productietechniek omvat verhitting en krimp, waardoor het aluminium het filterglas volledig omsluit en vocht of licht niet kunnen binnendringen. Bovendien is het optisch glas aan de zijkanten gepolijst en matzwart gelakt.

Kenmerken van het Hoya HDX UV-filter

- Lichttransmissie van 99.4%
- Absolute kleurneutraliteit
- Dunne filtervatting

Inhoud van de doos

- Afkomstig van Hoya Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Hoya
Type filter
UV-filter
Serie
HDX
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Objectief
Filtermaat
82mm
Slim filter
Ja
Hoofddoel
Objectief
Ja

Hoya HDX UV-Filter

5
  • Voorkomt stof en spatwater op de lens zelf
  • Krasbestendig
  • Geeft een helder beeld
Jack Laanbroek - 22 oktober 2022 - Een maand in bezit
Ik heb dit filter gekocht om mijn lens te beschermen. Hij houdt stof en spatwater tegen zodat dit niet doordringt in de lens. Hij is echt krasbestendig. Ik heb hem laten vallen in het grind, maar er zat geen enkele kras op. Het filter geeft geen verkleuring of vertekening. Ik vind dit een topfilter, voor mij geen andere meer.
Lees hele review