Nikon SB-5000 flitser - Verhuur
Nikon SB-5000 flitser - Verhuur
25,-

Acties en services bij dit product

Flitser inruilen?

Ruil je flitser in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je flitser naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Flitsstandaard
- Diffussiekap
- Twee kleurenfilters (TL en gloeilamp)

Nikon SB-5000 flitser - Verhuur

De Nikon SB-5000 flitser maakt onderdeel uit van Nikon's Creatief Verlichtingssysteem en biedt geavanceerde draadloze flitssturing met een verhoogde mate van controle en betrouwbaarheid voor Nikon FX- of DX-camera's. De draadloze radiografische aansturing maakt een werkafstand van 30 meter mogelijk, hierdoor kunt u de flitser op én naast de camera gebruiken voor complexe opstellingen. Zo kunt u opnames maken in elke omgeving waarbij er geen directe zichtlijn is tussen de flitser en de camera. Dankzij het interne koelsysteem kunt u meer dan honderd opnames snel achter elkaar maken waarbij de SB-5000 op vol vermogen werkt. Naast dit alles biedt de lichte en compacte SB-5000 een overzichtelijke en intuïtieve bediening.

Ongekende mogelijkheden

De SB-5000 is een i-TTL flitser die compatibel is met FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's en is ontworpen om aan de eisen van de professionele fotograaf voor gebruik in de buitenlucht, op locatie en in de studio te voldoen. Bij plaatsing op de camera werkt de flitser als een draadloze commander of als secundaire flitser. De flitser heeft een richtgetal van 34.5 en een groot FX-formaat zoombereik van 24-200mm en zelfs 14mm bij gebruik van de ingebouwde groothoekdiffuser. Dankzij de gestroomlijnde bedieningselementen, soepele bediening, duidelijke menu's zorgen en het duidelijk afleesbare LCD display is de flitser zeer gemakkelijk in gebruik. Door het lichte en compacte ontwerp is de Nikon SB-500 comfortabel op de camera te gebruiken. Drie verlichtingspatronen geven u de volledige controle over de flitsdekking en bieden u veel mogelijkheden voor het maken van bijzonder opnames.

Geavanceerde draadloze radiografische flitssturing

De Nikon SB-5000 is ontworpen om in de meest uiteenlopende omstandigheden te kunnen gebruiken en biedt daarom volledige ondersteuning voor radiobesturing van het Nikon Creatieve Verlichtingssysteem. Zo kunt u met de SB-5000 in combinatie met de optionele WR-R10 draadloze afstandsbediening met opstellingen van één of meerdere flitsers werken. Doordat de SB-500 flexibel kan omgaan met complexe opstelling van externe flitsers, kunt u praktisch elke flitseropstelling maken en aansturen, inclusief ingewikkelde setups
met meerdere flitsers. Samen met de optionele WR-R10 draadloze afstandsbediening kunt u maximaal zes groepen SB-5000 Speedlight flitsers aansturen. Daarnaast wordt optische besturing volledig ondersteund zodat u ook oudere Speedlight flitsers in uw opstelling kunt gebruiken.

Ook koel bij meerdere opnames

De SB-5000 is voorzien van een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat de flitser koel blijft wanneer u snel achter elkaar opnames moet maken, zoals bijvoorbeeld bij het fotograferen van sterren op de rode loper. Het interne temperatuurregelingssysteem zorgt voor een snelle, betrouwbare werking en voorkomt oververhitting. Hierdoor is het mogelijk tot 120 opnames te maken, met tussenpozen van vijf seconden, of 84 opnames achter elkaar te maken met tussenpozen van drie seconden. U kunt meer dan honderd opnames achter elkaar maken waarbij de flitser op vol vermogen werkt.

Kenmerken van de Nikon SB-5000

- Richtgetal van 34.5 op ISO 100
- Groot FX-formaat zoombereik van 24-200mm
- Compacte bouw met overzichtelijke bediening
- Draadloze aansturing met geschikte camera's
- Efficiënte koeling voor tot 100 continu-opnames
- Groot en gemakkelijk afleesbaar LCD-display
- Ingebouwde groothoekdiffuser en reflector

Meegeleverde accessoires

- Flitsstandaard
- Diffussiekap
- Twee kleurenfilters (TL en gloeilamp)

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Nikon
Type flitser
Reportageflitser
Flitsereigenschappen
Richtgetal
34.5
Zoombereik
24-200mm
In- en uitzoomen
Automatisch en handmatig
Kop eigenschappen
Roterende kop
Ja
Horizontale rotatie (graden)
270
Verticale rotatie (graden)
+90 / -7
Aansluitingen
PC-sync poort
Nee
USB-poort
Nee
Aansluiting externe voeding
Nee
Voeding
Type batterijen
AA-batterijen
Aantal batterijen
4
Hulpmiddelen
Groothoekdiffusor
Ja
Reflectiekaart
Nee
AF-hulplicht
Nee
RF-transceiver
Ja
Fysieke eigenschappen
Breedte
73mm
Diepte
104mm
Hoogte
137mm
Gewicht
420gr
Hardware
Ja

Verhuur

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Jouw nieuwe aankoop

Nikon SB-5000 flitser - Verhuur

Nikon SB-5000 flitser - Verhuur

Geen reviews
| #1206675
25,-
Excl. 200,- borg