Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
30,-
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur
 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur

Geen reviews
| #1225945
30,-
Excl. 250,- borg

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen
- Zonnekap

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief - Verhuur

Het Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief is door de lichtsterkte, de snelheid van de automatische scherpstelling en de uitstekende OSS beeldstabilisatie zeer veelzijdig in gebruik. En doordat dit veelzijdige objectief een stof- en spatwaterdicht ontwerp heeft, kunt u ervan op aan dat u met deze 70-200mm in allerlei situaties aan de slag kunt. Het optische ontwerp is geavanceerder dan ooit waardoor uw opnames contrastrijk, helder en van een niet te overtreffen kwaliteit zijn.

Beeldkwaliteit en stabilisatie

Met 23 lenselementen, die zijn verdeeld over 18 groepen, moge het duidelijk zijn dat het optische ontwerp is gericht op een superieure beeldkwaliteit. De vier extra-lage-dispersie glaselementen, het speciale extra-asferische element, drie asferische én de twee super extra-lage-dispersie lenselementen verminderen sferische en chromatische aberraties tot een absoluut minimum. Hinderlijke reflecties, flares en schaduwbeelden wilt u natuurlijk vermijden. De geavanceerde Nano AR-coating zorgt ervoor dat deze worden gereduceerd. De betrouwbare beeldstabilisatie van de 70-200mm is snel in en uit te schakelen. Er zijn twee verschillende modi beschikbaar, wat een uitkomst is als u tussendoor even een foto wilt maken waarbij u de camera wilt meetrekken met het onderwerp. U kunt zorgeloos vanuit de hand opnames maken met relatief lange sluitertijden.

Scherpstelling en scherptediepte

De voorste en de achterste scherpstelgroepen worden snel en precies aangedreven door een afzonderlijke motor. U hebt de volledige controle over de scherpte met behulp van de scherpstelvergrendeling en een scherpstelbegrenzer. De lengte van het objectief verandert niet tijdens het scherpstellen of tijdens het in- en uitzoomen waardoor uw uitrusting altijd stabiel in uw handen ligt. Waar de meeste Sony objectieven traditioneel een diafragma hebben met negen afgeronde bladen, is de FE 70-200 f/2.8 GM OSS voorzien van een diafragma dat is opgebouwd uit maar liefst elf afgeronde bladen. Het verloop van de scherptediepte wordt hierdoor heel natuurlijk en zacht.

Robuust en gebruiksvriendelijk

De behuizing van de FE 70-200mm f/2.8 uit de G-Master serie van Sony is stof- en spatwaterdicht. Het voorste lenselement is voorzien van een fluorine-coating voor extra bescherming en een gemakkelijke reiniging. Dit maakt dat deze telezoom in de meest uiteenlopende omstandigheden in te zetten is, ongeacht waar de actie is! De afneembare statiefgondel zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om te wisselen tussen portret en landschap terwijl u vanaf een tripod werkt. De statiefgondel is bovendien voorzien van een betrouwbare vergrendeling die niet zomaar los kan gaan.

Kenmerken van de Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS

- Allround zoombereik van 70-200mm
- Contrastrijke opnames van hoge kwaliteit
- Stille en precieze automatische scherpstelling
- Heeft een minimale scherpstelafstand van 96cm
- Scherpe resultaten dankzij beeldstabilisatie
- Roteerbare en afneembare statiefgondel
- Stof- en spatwaterdichte behuizing
- Heeft een filtermaat van 77mm

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen
- Zonnekap

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Apeldoorn, Urk
Algemene info
Merk
Sony
Type lens
Tele
Lensmount
Sony E (fullframe)
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
18/23 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.25x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
96cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
70-200mm
Minimaal brandpuntsafstand
70mm
Maximaal brandpuntsafstand
200mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
11
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.85x
Meest gebruikt voor
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1480gr
Filtermaat
77mm
Lengte
200mm
Doorsnede
88mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Wit
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.