PocketWizard AC3 Zonecontroller Canon
PocketWizard AC3 Zonecontroller Canon
59,-

Productinformatie

PocketWizard AC3 Zonecontroller Canon

De?PocketWizard AC3 Zonecontroller?biedt u draadloze controle over meerdere flitseropstellingen. Met deze unit kunt u drie onafhankelijke zones en flitseropstellingen, van afstand instellen en beheren. De Zonecontroller geeft u de vrijheid om de output van de flitser onafhankelijk in te stellen, of u nu werkt in E-TTL of in de handmatige stand.

De Zonecontroller is kleiner dan de MiniTT1 en wordt in de hotshoe van de MiniTT1 of de FlexTT5 geschoven. Door gebruik te maken van de Control-TL ‘taal', kan de ZoneController communiceren met FlexTT5 die aan een flitser gekoppeld is. Elke FlexTT5 wordt onafhankelijk gecontroleerd, gebaseerd op de groep of zone (A,B of C) waar hij aan gekoppeld is.

Met de drie draaiknoppen op de Zonecontroller is het mogelijk om de drie zones afzonderlijk van elkaar aan te passen. Dat kan in stappen van 1/3e met een totaal bereik van zes stops (+3 tot -3 f-stop) wanneer de flitser in de handmatige stand staat ingesteld. Ook is het mogelijk om snel te schakelen tussen TTL-Auto of handmatig en kunt u de zones uit te schakelen. Als de flitser is ingesteld op TTL dan past de Zonecontroller de flitshoeveelheid aan, onafhankelijk van elke ingestelde zone.

De controller heeft geen batterijen nodig omdat hij een kleine hoeveelheid stroom gebruikt van de MiniTT1 of FlexTT5 unit waaraan hij gekoppeld is.?Daarnaast is de Zonecontroller compatibel met studioflitsers. U kunt dan maximaal drie verschillende zones creëren, mits de studioflitser verbonden is met de FlexTT5 of de MultiMax.

Kenmerken

- Drie onafhankelijke zones beheren
- Zes stops flitscontrole in stappen van 1/3
- Werkt met TTL en de handmatige stand
- Dit EU model werkt met Canon flitsers
- Geen batterijen vereist

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
PocketWizard
Type product
Afstandsbediening
Fabrieksgarantie
2 jaar
Connectiviteit
Draadloos
Ja
Infrarood
Nee
Radiofrequent
Nee
Bluetooth
Nee
Eigenschappen
Instellingen
Drie onafhankelijke zones beheren, geen batterijen vereist
Display
Nee