Profoto Giant Reflector Focusable 240cm diameter
Profoto Giant Reflector Focusable 240cm diameter
6.190,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Rigid Stand bevestiging
- Twee verschillende verleng palen 
- Lamp houder
- Transport tas

Info

De Giant reflectoren zijn zeer populair bij studiofotografen en met name voor mode- en portretfotografie zeer geschikt. Ze zijn in 2 series te verkrijgen, namelijk: De standaardversie en de parabolische focusable versie.
De standaardversie is in het zilver of wit, en in de maten 1,50 en 2,10mtr. te verkrijgen en bestaat respectievelijk uit 8 en 10 vlakken. Via de speciaal meegeleverde flitskopadapter en verlengstangen is het mogelijk om de afstand van het centrum van de reflector tot de flitskop te verkleinen of te vergroten waardoor je het licht gedeeltelijk kunt 'focussen'.

Daarnaast is er de extra grote parabolische serie. Die is alleen in het zilver en in de maten 1,80/2,40/3,00mtr. te verkrijgen. Doordat deze serie beduidend meer vlakken heeft, 20 stuks, ontstaat er een nog ronder licht wat het onderwerp nog meer omarmt en een zeer egale uitlichting opleverd. Daarnaast is het mogelijk om het uitschuifbare gedeelte van een lampstatief te bevestigen op de flitskopadapter waardoor het mogelijk is om traploos te 'focussen'.

Deze reflectoren zijn populair omdat de fotograaf voor de lichtbron kan staan zonder dat er lichtverlies ontstaat. Tevens hoeft het model niet op een vaste plek te blijven, want er onstaat zo'n groot lichtoppervlak dat het model niet snel uit het licht 'loopt'. De grootste reflector van 3,00mtr doorsnede heeft namelijk een oppervlak van maar liefst 7 vierkante meter! Verder zijn de reflectoren populair vanwege de combinatie zachte schaduwen met opvallende highlights.

Klik hier voor een handleiding voor het opzetten van de Giant reflector.

Kenmerken

- Diameter: 240cm
- Gewicht: 12kg
- Output 2400 Ws (ISO 100): f-stop at @ 2 m: 90, f-stop at @ 4 m: 64, f-stop at @ 10 m: 32
- 2 jaar garantie

Klik hier voor meer informatie.

O.a. geschikt voor

  • - Profoto D1 Studio Kit 1000 1000 Air
  • - Profoto D1 Studio Kit 250 250 Air
  • - Profoto D1 Studio Kit 500 1000 1000 Air
  • - Profoto D1 Studio Kit 500 500 Air
  • - Profoto ProGlobe

Meegeleverde accessoires

- Rigid Stand bevestiging
- Twee verschillende verleng palen 
- Lamp houder
- Transport tas

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Profoto
Fabrieksgarantie
2 jaar