Eckla Multi-Rolly zonder Statiefhouder
Eckla Multi-Rolly zonder Statiefhouder
179,95

Productinformatie

Eckla Multi-Rolly zonder Statiefhouder

U kent het probleem ongetwijfeld. U heeft inmiddels mooie en vele cameraspullen die helaas allemaal nogal zwaar in gewicht zijn. De hele dag lopen met een zware fototas op uw rug is ook niet alles en vele mooie natuurgebieden zijn niet anders dan na een flinke wandeling bereikbaar. 

In Duitsland hebben ze de oplossing al langer; vele fotografen maken daar gebruik van de zogenaamde 'Beach Rolly's'. De Eckla Multi-Rolly zonder Statiefhouder is een erg handig karretje uitgevoerd in licht maar stevig aluminium en canvasstof en bezit twee degelijke luchtbanden. Door de flinke breedte schept het voldoende ruimte voor al uw fotospullen zodat het uw fotodag een stuk minder zwaar en dus prettiger maakt. Bovendien is dit handigheidje ook als heerlijke stoel te gebruiken voor de broodnodige rustmomenten tijdens uw fotodag.

Han Bouwmeester Natuurfotografie introduceerde deze handige kar voor dit doel in Nederland en België en is dealer van dit product geworden zodat ook u nu een eind kunt maken aan al het gesleep. De Multi-Rolly heeft een laadbreedte van 50cm en meet van wiel tot wiel 85cm. Hij is opvouwbaar en zo eenvoudig in de auto te transporteren.

Kenmerken

- Belastbaarheid qua laadvermogen: 70kg
- Belastbaarheid qua stoel: 120kg

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Eckla
Type product
Trolley
Fabrieksgarantie
2 jaar