Acties en services bij dit product

Flitser inruilen?

Ruil je flitser in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je flitser naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Acht adapterringen (40,5mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67m, 72mm en 77mm)
- Oranje kleurfilter
- Blauw kleurfilter
- Handleiding

StudioKing Macro LED Ringlamp Dimbaar RL-130

De StudioKing RL-130 is een universele ringlamp met een vermogen van 5 Watt en een CRI waarde van 90+. Dankzij de meegeleverde adapters bevestig je de ringlamp eenvoudig aan de cameralens. Door de knoppen aan de linker- en rechter zijkant van de ringlamp in te drukken, klik je de ringlamp eenvoudig vast aan de adapterring. De RL-130 heeft een kleurtemperatuur van 4800K en de controller plaats je op de hotshoe van je camera.

Bediening van de StudioKing RL-130 Macro LED Ringlamp

Door middel van de knoppen en het scherm stel je de RL-130 in. Je kunt kiezen voor een instelling waarbij de LEDs continu branden en een instelling waarbij de LEDs kort oplichten op het moment dat er een foto wordt gemaakt. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de linker- of rechterhelft van de ringlamp laten branden en de helderheid van de LEDs aan te passen. Er worden een blauwe en oranje opzetring meegeleverd, voor een warme en koude kleurtemperatuur. De RL-130 wordt van stroom voorzien door middel van vier AA-batterijen. Deze worden niet meegeleverd, maar kun je vinden onder het tabblad 'Accessoires'.

Toepassing RL-130

Er zijn diverse mogelijkheden om de RL-130 in te zetten. Bij het maken van portretfoto’s creëer je bij je model mooie rondjes in de ogen. Ook bij het maken van macrofoto’s zorgt de RL-130 voor het juiste licht. Doordat de LEDs zich rondom de lens bevinden, worden schaduwen in de foto tot een minimum beperkt. De meegeleverde adapters zijn geschikt voor lenzen met een diameter van 40,5mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67m, 72mm en 77mm.

Kenmerken van de StudioKing RL-130 Macro LED Ringlamp

- Verschillende belichtingsmogelijkheden
- Kleurtemperatuur van 4800K
- Traploos instelbaar
- Ingebouwde slave-ontvanger
- Voeding door middel van 4 AA-batterijen

Inhoud van de doos

- Acht adapterringen (40,5mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67m, 72mm en 77mm)
- Oranje kleurfilter
- Blauw kleurfilter
- Handleiding

Voordeelsets

StudioKing Macro LED Ringlamp Dimbaar RL-130

StudioKing Macro LED Ringlamp Dimbaar RL-130

Jupio Maximum Power AA-batterijen - 4 stuks (2700 mAh)

Jupio Maximum Power AA-batterijen - 4 stuks (2700 mAh)

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

67,95 66,51

10% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

95,85 91,25
Toon meer voordeelsets

Specificaties

Algemene info
Merk
StudioKing
Lichtbron
LED
Type
Ringlamp
Kit
Nee
Fysieke eigenschappen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Functionaliteit
Bi-color
Nee
Dimbaar
Ja
Connectiviteit
Bluetooth
Nee
Wifi
Nee
Meest gebruikt voor
Studio & fotografie
Ja

Doet wat hij moet doen, maar is het net niet helemaal

2,6
  • Waar ik hem voor gebruik voldoet hij
  • Is net niet wat ik ervan verwacht
  • Kleurtemperaturfilters veroorzaken waas over de lens/foto
Rico Reijenga - 23 december 2018 - Een half jaar in bezit
Ik heb hem nu ongeveer een half jaar in bezit en dus ook wat langer kunnen gebruiken en beter kunnen testen. De 'flitser' doet het, maar is toch net niet wat ik ervan zou verwachten.

De kleurtemperatuur filters/kapjes zorgen helaas voor een 'waas' over de lens/foto bij gebruik van een 18-140mm (Nikon) en het is toch net niet 'echt een ringflitser'. Voor mijn doen en waar ik hem voor wilde gebruiken doet hij wat hij moet doen (als 'extra videolamp' dienen). Maar als 'echte ringflitser' is deze het toch net niet. Tevens vind ik het (persoonlijk) storend dat de flitserring niet echt 'vast zit' aan de lens (draait 'losjes' om zijn mount ring). Hierdoor zijn de modes zoals "left half" of "right half" niet echt bruikbaar.
Over het algemeen doet hij wat hij moet doen maar als je echt een goede macroflitsring zoekt dan adviseer ik wel om toch een duurdere (en strobo) aan te schaffen.
Lees hele review

Accessoires

Relevante pagina's

Eerder door jou bekeken