Canon EF 500mm f/4.0L IS II USM objectief - Verhuur
Canon EF 500mm f/4.0L IS II USM objectief - Verhuur
55,-

Productinformatie

Canon EF 500mm f/4.0L IS II USM objectief - Verhuur

De Canon EF 500mm f/4.0L IS II USM is een superteleobjectief met een sterke vergroting en beschikt over geïntegreerde beeldstabilisatie. Het objectief is vervaardigd uit een gecombineerde magnesiumlegering en titanium, wat het een superlichte maar uiterst sterke en robuuste constructie maakt. Hierdoor is dit objectief hét objectief voor sport-, natuur- en wildfotografen die op locatie werken. In het complexe optische ontwerp is gebruikgemaakt van fluoriet en UD-lenselementen om vervormingen tegen te gaan. Dankzij het snelle maximale diafragma van f/4 kan de Canon Extender EF 2.0x III op EOS 1 camera's worden gebruikt met autofocus.
 

Snelle, stille autofocus

Een ultrasone motor maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde autofocus-algoritmes dragen ook bij aan de scherpstelsnelheid. Daarbij is continue elektronische handmatige scherpstelling mogelijk zonder de AF te hoeven uitschakelen.

Bewegingsvrije beelden

De ingebouwde beeldstabilisatie corrigeert de bewegingen van het uit de hand fotograferen, waardoor sluitertijden tot wel 4 stops langer mogelijk zijn. De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon helpt ghosting en flares, veroorzaakt door interne reflectie, tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

Kenmerken van de EF 500mm f/4.0L IS II USM

- Snel maximaal diafragma van f/4 
- Ringvormige ultrasone motor voor snelle autofocus
- 4-stops beeldstabilisatie
- Beschermende fluorcoating op elementen voor en achter 
- Krachtige scherpstelling voor video 
- Stof- en vochtbestendig

Bij de EF 500mm f/4.0L IS II USM

- Lenskap
- Zonnekap
- Achterste lensdop
- Draagriem voor 500mm
- Koffer met draagriem

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Tele
Lensmount
Canon EF
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
13/17 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
12x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
450cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
500mm
Minimaal brandpuntsafstand
500mm
Maximaal brandpuntsafstand
500mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/32
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
T-stop
Nee
Diafragmabladen
8
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
52mm (drop-in)
Lengte
387mm
Doorsnede
146mm
Gewicht
3190gr
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Wit
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.