Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief - Verhuur
Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief - Verhuur
25,-
  • Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief - Verhuur

Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief - Verhuur

Geen reviews
| #256284
25,-
Excl. 250,- borg

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen

Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief - Verhuur

De Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED is een extreem groothoekobjectief met een zoombereik van 14 tot 24mm. De scherpstelmotor is geluidloos en snel. Door zijn snelheid, een korte minimale scherpstelafstand van 28 centimeter en de lichtsterkte van f/2.8 over het gehele zoombereik is de 14-24mm voor vele doeleinden inzetbaar. Maak weidse landschapsfoto's, leg het overzicht in een kleine ruimte vast en maak extreme portretten met een indrukwekkende scherptediepte.

Hoogwaardige eindresultaten

Het hoogwaardige AF-S 14-24mm f/2.8G ED objectief biedt een scherpte van rand tot rand. De twee extra low-dispersion glaselementen minimaliseren chromatische aberraties en de Nano Crystal coating reduceert het effect van schaduwbeelden en schitteringen. Het optische ontwerp draagt bij aan heldere eindresultaten met een professionele beeldkwaliteit. De 14-24mm heeft een geïntegreerde zonnekap. Door de bolling van het glas is het niet mogelijk om een filter op het objectief te schroeven.

Kenmerken van de Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G

- Extreem groothoekobjectief
- Voor vele doeleinden inzetbaar
- Snelle en geruisloze scherpstelling
- Minimale scherpstelafstand van 28cm
- Hoogwaardige eindresultaten
- Geïntegreerde zonnekap
- Geen schroeffilter mogelijk

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Groothoek
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Nikon AF-S
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
11/14 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:6.7
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
28cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
14-24mm
Minimaal brandpuntsafstand
14mm
Maximaal brandpuntsafstand
24mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
1.7x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1000gr
Filtermaat
Geen filter mogelijk
Lengte
132mm
Doorsnede
98mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.