Nikon AF-S 70-200mm f/2.8G VR ED Type II objectief - Verhuur
Nikon AF-S 70-200mm f/2.8G VR ED Type II objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen voor en achter
- Zonnekap (HB-48)
- Statiefgondel

Nikon AF-S 70-200mm f/2.8G VR ED Type II objectief - Verhuur

De Nikon AF-S VR 70-200mm f/2.8G ED Type II is een professioneel en lichtsterk telezoomobjectief met een robuuste, weerbestendige magnesium behuizing dat ook in de moeilijkste omstandigheden voorziet in de behoeften van de professionele fotograaf. Het speciaal voor Nikon's FX-formaat (fullframe) spiegelreflexcamera's ontworpen objectief is voorzien van Nikon's VR II beeldstabilisatie en produceert prachtige scherpe beelden van rand tot rand.

Vier-stops beeldstabilisatie

Het VR II stabilisatiesysteem van de Nikkor AF-S VR 70-200mm f/2.8G ED Type II geeft u de mogelijkheid om sluitertijden te gebruiken die tot vier stops langer kunnen zijn dan anders mogelijk zou zijn. U hebt de beschikking over twee VR-standen: de normale VR-stand voor normaal fotograferen en de actie VR-stand die trillingen bij het fotograferen uit rijdende voertuigen tot een minimum beperkt. Bij beide standen is het zoekerbeeld stabiel, waardoor u gemakkelijker kunt scherpstellen en uw compositie kunt bepalen. Daarnaast kunt u met de M/A focusinstellingsknop gemakkelijk schakelen tussen handmatige en automatische scherpstelling waardoor u snel kunt reageren op veranderende situaties.

Vervormingsvrije en contrastrijke opnamen

Nikon's exclusieve Nano Crystal Coating, en niet minder dan zeven extra-laag-dispersie glaselementen beperken de interne reflecties en afwijkingen tot een minimum en bieden zelfs onder de moeilijkste lichtomstandigheden beelden met een prachtig hoog contrast.

Kenmerken van de Nikon AF-S 70-200mm f/2.8G

- Allround zoombereik van 70-200mm
- VR II beeldstabilisatie met een normale en een actieve stand
- Nano Crystal Coating vermindert beeldschaduwen en lensflare
- Chromatische aberratie wordt beperkt tot een minimum
- Silent Wave Motor voor een fluisterstille en snelle autofocus
- Minimale scherpstelafstand van 140 centimeter
- Weerbestendige magnesium behuizing

Meegeleverde accessoires

- Lensdoppen voor en achter
- Zonnekap (HB-48)
- Statiefgondel

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam
Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Tele
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Nikon AF-S
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
16/21 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:6.1
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
140cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
70-200mm
Minimaal brandpuntsafstand
70mm
Maximaal brandpuntsafstand
200mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.9x
Meest gebruikt voor
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1500gr
Filtermaat
77mm
Lengte
209mm
Doorsnede
87mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.