Professioneel Fotostatief Gitzo (aluminium) - Verhuur
Professioneel Fotostatief Gitzo (aluminium) - Verhuur
15,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Gitzo aluminium statief
- 3x Rubber doppen aan het eind van de statiefpoten

Info

De Systematic serie zijn de sterkste en meest stabiele statieven uit het productassortiment van Gitzo. Met dit modulaire systeem kan snel worden gewisseld van configuraties zodat deze precies voldoet aan de eisen van de situatie waarin u zich bevindt. Kiezen voor de Carbon versie zorgt dat u zowel binnen en buiten altijd de juiste statief basis heeft, met keuze uit diverse center kolommen kunt u de basis gebruiken voor zowel normaal of zwaar gebruik. 

Geschikt voor:

Een prima keus voor professionele apparatuur, midden-formaat en DSLRs objectieven tot 500mm. Biedt een uitstekende ondersteuning door zijn stijfheid en dankzij de nieuwe ALR configuratie is het statief verbazingwekkend licht en snel in bediening. 

De voordelen:

De nieuwe generatie Sysmatic statieven zijn voorzien van het Anti Leg Rotation system en het nieuwe G-Lock sluitsysteem. Dankzij deze innovaties is het statief lichter en sneller in gebruik dan ooit ervoor.

Kenmerken van het statief

- Geen middenzuil
- 3 secties
- Max.hoogte: 150cm
- Min.hoogte: 10cm
- Ingeklapt: 68cm
- Gewicht: 2,7kg
- Draagvermogen: 18kg

Meegeleverde accessoires

- Gitzo aluminium statief
- 3x Rubber doppen aan het eind van de statiefpoten

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Gitzo
Type product
Tripod
Fabrieksgarantie
2 jaar

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Jouw nieuwe aankoop

Professioneel Fotostatief Gitzo (aluminium) - Verhuur

Professioneel Fotostatief Gitzo (aluminium) - Verhuur

Geen reviews
| #257084
15,-
Excl. 100,- borg