CameraNU Logo
  • Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette - image 1

Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette

2 reviews | #284114

17,99
Morgen in huis

Productomschrijving

Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette

Denk aan printerkabels

Veruit de meeste printers worden geleverd met alleen een stroomkabel. Printerkabels zoals een USB- of netwerkkabel ontbreken dus. Wij proberen altijd in de teksten aan te geven wat er wel meegeleverd wordt. Heb je nog een kabel nodig dan vind je hier de USB-kabels en hier de netwerkkabels in ons assortiment. 

Oude printer inleveren?

Wil je je oude printer op een goede manier afvoeren? Als deze het nog doet, kun je overwegen de printer een tweede leven te geven door deze te verkopen of naar een kringloopwinkel te brengen. Is je oude printer stuk? Lever deze dan in bij de milieustraat van jouw gemeente. Je kan de printer ook langsbrengen in een van onze winkels, handig als je daar een nieuwe printer koopt. Als je liever online je nieuwe printer bestelt kun je ook je oude printer naar ons opsturen, in de verpakking waarmee je nieuwe printer werd bezorgd. Vraag dan bij onze klantenservice even om een verzendlabel. Zo dragen we samen bij aan de zorg voor ons milieu.

Reviews (2)

Prima

Connecties
Mogelijkheden
Printkwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Ideaal om kaartjes op creditcard-formaat uit te printen met de Canon Selphy 910 printer. Ideaal dat er naast papier ook een inktpatroon in zit.
Klein
Past maar één maat in

Accessoires voor dit product

Canon KP-36IP Postcard-size 10x15cm Inkt/Papier-set Canon KP-36IP Postcard-size 10x15cm Inkt/Papier-set
15,90
Morgen in huis