Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette
Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette
15,99

Productinformatie

Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette

De Canon PCC-CP400 DSC Paper Cassette is een extra accessoire voor de Canon Selphy CP-900. De papiercassette maakt het mogelijk om de papiersoorten KC-36IP, KC-18IF, KC-18IS en KC-18IL in de printer te gebruiken.

Denk aan printerkabels

Veruit de meeste printers worden geleverd met alleen een stroomkabel. Printerkabels zoals een USB- of netwerkkabel ontbreken dus. Wij proberen altijd in de teksten aan te geven wat er wel meegeleverd wordt. Heb je nog een kabel nodig dan vind je hier de USB-kabels en hier de netwerkkabels in ons assortiment. 

Oude printer inleveren?

Wil je je oude printer op een goede manier afvoeren? Als deze het nog doet, kun je overwegen de printer een tweede leven te geven door deze te verkopen of naar een kringloopwinkel te brengen. Is je oude printer stuk? Lever deze dan in bij de milieustraat van jouw gemeente. Je kan de printer ook langsbrengen in een van onze winkels, handig als je daar een nieuwe printer koopt. Als je liever online je nieuwe printer bestelt kun je ook je oude printer naar ons opsturen, in de verpakking waarmee je nieuwe printer werd bezorgd. Vraag dan bij onze klantenservice even om een verzendlabel. Zo dragen we samen bij aan de zorg voor ons milieu.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Canon
Type product
Papiercassette
Fabrieksgarantie
2 jaar