Peli Micro 1010 Clear/Black
Peli Micro 1010 Clear/Black
36,95

Productinformatie

Peli Micro 1010 Clear/Black

De Peli™ Micro 1010 Clear/Black is een kleine, zeer stevige case om kostbare of waardevolle spullen in te vervoeren. Hierbij kun je denken aan mobiele telefoons, sieraden, foto's (of camera's!) of documenten zoals paspoorten. Microcases zijn zeer geschikt om mee te nemen. Door hun geringe afmetingen passen ze moeiteloos in de bagage tijdens vakanties. 

Net als elke Peli™ is de Peli™ Micro 1010 Clear/Black waterdicht, stofdicht en uitgerust met een automatische drukregelaar. De case is uitgerust met RVS scharnieren en zeer gemakkelijk te openen en te sluiten. Mocht de case in het water vallen, dan blijft hij drijven. Standaard wordt deze geleverd met een karabijnhaakje en levenslange garantie.

Over Peli
Peli™ cases zijn onbreekbaar, water en stofdicht en roesten niet. Koffers en behuizingen van top kwaliteit produceren is waar Peli™ voor staat. Peli™ cases zijn gegoten koffers of cases en zijn bestand tegen de meest extreme (weers)omstandigheden. Elke Peli™ bevat een luchtdrukregelaar gemaakt van GoreTex om het zogenaamde 'barotrauma' effect te voorkomen. De koffers zullen hierdoor niet vacüum gezogen worden en de luchtdruk zal altijd optimaal geregeld worden in de koffer of case zelf, zodat de inhoud niet aangetast wordt. De meeste Peli™ cases voldoen aan de zwaarste eisen die gesteld worden door de NAVO, IEC en andere organisaties. De koffers zijn waterdicht tot op 1 meter (IP67 norm), goed te stapelen en zijn extreem duurzaam.

Kenmerken

- Gemakkelijk te openen
- Karabijnhaak
- Waterdicht tot 1 meter, stofwerend en schokbestendig

"All trademarks are registered and/or unregistered trademarks of Peli Products, S.L.U., its parent, subsidiaries and/or affiliates.”

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Peli
Type
Koffer
Gericht op
Smartphone
Fabrieksgarantie
Levenslang
Afmetingen
Buitenmaten (bxdxh)
14.9 x 10.3 x 5.4cm
Breedte buiten --
14.9cm
Diepte buiten /
10.3cm
Hoogte buiten |
5.4cm
Binnenmaten (bxdxh)
11.1 x 7.3 x 4.3cm
Breedte binnen --
11.1cm
Diepte binnen /
7.3cm
Hoogte binnen |
4.3cm
Eigenschappen
Gewicht
190gr
Materiaal
Polycarbonaat
Kleur
Zwart
Draagopties
Sling
Nee
Schouderriem
Nee
Polsriem
Nee
Handvat
Nee
Riemlus
Ja
Statieflus
Nee
Wieltjes
Nee
Voorzieningen
Extra vakken
Nee
Uitneembare verdelers
Nee
Laptop- of tabletvak
Nee
Regenhoes
Nee