Westcott 268 Erin Manning PocketBox Flash Softbox Kit
Westcott 268 Erin Manning PocketBox Flash Softbox Kit
59,95

Productinformatie

Westcott 268 Erin Manning PocketBox Flash Softbox Kit

Deze Westcott 268 Erin Manning PocketBox Flash Softbox Kit is ontworpen om te worden gebruikt met elke externe flitser. De PocketBox is in enkele seconden te monteren en verzacht het harde licht van de flitser en elimineert rode ogen. De kit biedt drie compact softboxen van verschillende maten en vormen om u vertrouwd te maken met de kenmerkende lichteigenschappen en reflecties in de ogen van uw modellen of andere reflecterende onderwerpen.

Erin Manning neemt u op de meegeleverde educatieve DVD mee naar diverse fotoshoots om u de basisbeginselen van het on-camera en externe flitsen uit te leggen. Elke les begeleidt zij u stap-voor-stap door de werking van de camera, flitsinstellingen, poseren en het vastleggen van spontane foto's van uw modellen. U ziet wat er mis kan gaan op een fotoshoot en hoe u het probleem kunt verhelpen. Als u zich in het verleden geïntimideerd voelde door al deze apparatuur hoeft u zich geen zorgen te maken. Erin's down-to-earth manier van lesgeven maakt alles eenvoudig te begrijpen.

De softboxen zijn onder andere een ultra-reflecterende softbox met zilveren binnenkant voor maximale lichtopbrengst, verwijderbaar diffuues doek dat licht verspreidt voor een zachte en gelijkmatige belichting, duurzame zwarte achterzijde die strooilicht voorkomen en soft grip panelen die zorgen voor een stevige bevestiging van de PocketBox om een reportageflitser.

Kenmerken

- PocketBox Max (20.3x30.5cm)
- PocketBox Round (21.6cm)
- PocketBox Mini (15.2x17.8cm)
- Draagtas
- Educatieve DVD
- Elimineert het rode-ogen-effect

Productvideo

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Westcott
Type
Softbox
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Vorm
Vierkant, Rond
Doorsnede diagonaal
36cm
Doorsnede parabolisch
21.6cm
Kleur buitenkant
Zwart
Toon alle specificaties