Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Kabel 3.5mm - PC
- Kabel 3.5mm - 3.5mm jack
- Adapter 3.5mm - 6.5mm jack
- Drie synchronisatiekabels
- Afkomstig van PocketWizard
- Twee jaar garantie

PocketWizard Plus X

De PocketWizard Plus X is een echte toevoeging aan de PocketWizard familie; het is namelijk een betaalbare transceiver die een perfect instapmodel is voor de enthousiaste amateur en de gevorderde fotograaf. De zender en ontvanger in één beschikt over een aantal serieuze functies zoals Auto-Sensing Transceiver Technology, een Auto Relay modus en hij is compatibel met alle units van PocketWizard.

Functionaliteit
De transceiver wordt zijdelings op een camera geplaatst en zit daarom niet in de weg tijdens het fotograferen. De Auto-Sensing Transceiver Techonology zorgt ervoor dat de PocketWizard Plus X zelf herkent of deze als zender of ontvanger moet werken. Indien gewenst kunt u de transceiver instellen om alleen te fungeren als zender met de Transmit Only modus. De Auto Relay Mode zorgt voor een gelijktijdige triggering van camera's en flitsers. U heeft tien kanalen tot uw beschikking en met het draaiwiel aan de zijkant wisselt u snel en gemakkelijk van kanaal. De bekende LED-indicator bevind zich bovenop de transceiver.

Als u bijvoorbeeld een reportageflitser off-camera wilt triggeren, heeft u twee exemplaren van de PocketWizard Plus X nodig. De ene zet u in de hotshoe op uw camera en de andere verbind u middels een synchronisatiekabel aan uw reportageflitser. Er worden drie synchronisatiekabels meegeleverd, dit zijn de meest voorkomende kabels. Heeft u toevallig al andere ontvangers van PocketWizard in uw bezit? Deze zijn gewoon compatibel en te triggeren met de PocketWizard Plus X wanneer u ze op hetzelfde kanaal heeft gezet.

Compatibiliteit
Niet alleen is de PocketWizard Plus X compatibel met de andere zenders en ontvangers van PocketWizard, ook is de Plus X compatibel met apparatuur die "PocketWizard enabled" is zoals Profoto, Dynalite, Norman, Photogenic en Sekonic lichtmeters. De transceiver werkt met bijna elke flitser en camera, u heeft alle flexibiliteit en vrijheid die u wilt!

Kenmerken

- Bereik: 500m
- Aantal kanalen: 10
- Voorzien van LED-indicator: Ja
- Aansluiting: 3.5mm stereo jack (1/8")
- Synchronisatietijd met standaard sluiters: 1/250s
- Synchronisatietijd met centraalsluiters: 1/500s
- Afmetingen: 10.7 x 5.3 x 3cm
- Gewicht: 110gr

Meegeleverde accessoires

- Kabel 3.5mm - PC
- Kabel 3.5mm - 3.5mm jack
- Adapter 3.5mm - 6.5mm jack
- Drie synchronisatiekabels
- Afkomstig van PocketWizard
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
PocketWizard
Type product
Transceiver
Fabrieksgarantie
2 jaar
Connectiviteit
Draadloos
Ja
Bereik
500m
(Audio) Sync aansluiting
Ja
Soort aansluiting
3.5mm
Eigenschappen
Display
Nee
Aantal kanalen
10
Sync snelheid
1/250s - 1/500s
Afmeting
107 x 53 x 30mm
Gewicht
110gr