Photographic Solutions Survival Kit 3 en Eclipse
Photographic Solutions Survival Kit 3 en Eclipse
62,99

Productinformatie

Photographic Solutions Survival Kit 3 + Eclipse

Photographic Solutions Sensor Swab is momenteel de bekendste manier van reinigen van CCD'S en CMOS sensoren van digitale camera's. De Swab's zijn speciaal gemaakt voor het reinigen van kwetsbare of moeilijk te bereiken plaatsen in digitale DSLR's. De Photographic Solutions Survival Kit 3 en Eclipse is een complete reinigingskit voor spiegelreflexcamera's voorzien van een fullframe sensor.

Schoonmaken met een Sensor Swab

Zet de camera volgens de gebruiksaanwijzing op sensorcleaning. Dit is belangrijk want dan wordt tijdens het reinigen de stroom van de sensor afgehaald waardoor deze geen stof meer aantrekt. Bevochtig een swab met 3 druppels eclipse optic cleaning. Deze cleaner laat na verdamping geen residu achter op de sensor. Sleep de swab in één ferme haal over de sensor, zonder te boenen. Draai de swab om en sleep deze in tegengestelde richting over de sensor. Schakel de camera aan en uit en hij werkt weer naar behoren. Maak ter controle een foto van de lucht en bekijk deze foto op 100% op je beeldscherm. 

Let op
De meegeleverde SensorSwab Eclipse reinigingsvloeistof is niet geschikt voor het reinigen van de sensor van de Sony Alpha A7 serie en Sony NEX systeemcamera's. Bij gebruik van deze reinigingsvloeistof kan onherstelbare schade aan de sensor ontstaan! Voor deze camera's wordt het gebruik van SensorSwab Aeroclipse aangeraden, deze vindt u onder het tabblad "Accessoires".

Geschikt voor 1.0x Sensor, o.a.:
Canon 5D, 5D Mark II, 5D Mark III, 1Ds , 1Ds Mark III, 1Ds Mark II, 1Ds Mark IV, 1 DX, 6D, Nikon D3, D3X, D3S, D700, D4, D800, D600, Sony DSLR-A900, A850, A99

Klik hier om te kijken welke kit (#type) u nodig heeft voor uw camera (vermeld als 1,2 of 3)

Demonstratie-film (Engels)


Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Photographic Solutions
Fabrieksgarantie
2 jaar