Nikon AF-S 16-35mm f/4.0G VR ED objectief - Verhuur
Nikon AF-S 16-35mm f/4.0G VR ED objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap

Nikon AF-S 16-35mm f/4.0G VR ED objectief - Verhuur

Het Nikon AF-S 16-35mm f/4.0G VR ED objectief is speciaal ontworpen voor gebruik op FX-formaat fullframe DSLR's van Nikon. Deze groothoekzoom heeft een lichtsterkte van f/4.0 en een korte minimale scherpstelafstand van maar 28 centimeter over het gehele bereik. Duik bovenop de actie of maak weidse landschapsfoto's..., door het professionele optische ontwerp ben je in elke situatie zeker van de beeldkwaliteit.

Een optimaal eindresultaat

De ingebouwde vibratiereductie geeft je de vrijheid om met sluitertijden te werken die tot 2,5 stops langer zijn dan normaal. Dit is bijvoorbeeld handig als je in een omgeving bent waar je niet mag flitsen. De Nano Crystal coating van de Nikon 16-35 mm vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken. Het objectief is opgebouwd uit 12 groepen met 17 lenselementen waarvan twee extra-low dispersion glaselementen en drie asferische lenzen. Deze vijf lenselementen dragen bij aan een optimaal eindresultaat door het effect van vertekeningen en aberraties te reduceren.

Kenmerken van de Nikon 16-35mm f/4.0G

 • Groothoekzoom met bereik van 16 tot 35mm
 • Lichtsterkte van f/4.0 over het gehele zoombereik
 • Ingebouwde vibratiereductie en een stille scherpstelmotor
 • Korte minimale scherpstelafstand van 28cm
 • Voorzien van Nikon's Nano Crystal coating
 • Zeer betrouwbaar optisch ontwerp
 • Geschikt voor filters van 77mm

Meegeleverde accessoires

 • Lensdoppen
 • Zonnekap

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Apeldoorn
Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Groothoek
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Nikon AF-S
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
12/17 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:4
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
28cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
16-35mm
Minimaal brandpuntsafstand
16mm
Maximaal brandpuntsafstand
35mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/4.0
Maximaal diafragma
f/4.0
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.2x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
685gr
Filtermaat
77mm
Lengte
125mm
Doorsnede
83mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.