Productinformatie

Inhoud van de doos

 • Afzonderlijke inktpatronen
 • Voedingscode
 • Snelstart handleiding
Let op
Er wordt geen USB-kabel meegeleverd.

Epson WorkForce WF-7310DTW printer

De Epson WorkForce WF-7210DTW is een hoogwaardige A3-printer voor gebruik in een klein kantoor of thuiskantoor. De printer heeft drie papierlades en kan dubbelzijdig afdrukken tot A3-formaat. Ideaal als je vaak moet wisselen tussen verschillende papierformaten.

Haarscherp en razendsnel

De PrecisionCore-printkop zorgt voor haarscherpe afdrukken van laserkwaliteit en dat met een snelheid tot 32 pagina's per minuut in zwart-wit en 22 pagina's in kleur.

Lage afdrukkosten met de Epson WorkForce WF-7310DTW

Door het gebruik van afzonderlijke inktcartridges zijn de afdrukkosten laag, omdat je alleen het lege inktpatroon hoeft te wisselen. Voor flexibele verbindingsmogelijkheden beschikt de printer naast een USB-aansluiting over wifi en een ethernetaansluiting.

Dubbelzijdig afdrukken

De WF-7310DTW biedt de mogelijkheid tot dubbelzijdig afdrukken tot A3-formaat. Naast twee papierlades aan de voorzijde beschikt de printer over een handmatige papierinvoer aan de achterzijde voor afdrukken op speciale media zoals dikkere papiersoorten, enveloppen en etiketten. Dankzij het 6.1 centimeter grote LCD-scherm met duidelijke menustructuur is de printer gemakkelijk te bedienen.

Printen vanaf smartphones en tablets met de Epson WorkForce WF-7310DTW

Je kunt overal op kantoor afdrukken via wifi of Wifi Direct vanaf draadloze apparaten zonder verbinding te hoeven maken met een wifi-netwerk. De verschillende gratis mobiele printer apps van Epson bieden een enorme veelzijdigheid voor het maken van afdrukken. Zo verzend je bijvoorbeeld documenten met E-mail Print om deze af te drukken van vrijwel overal ter wereld.

Afdrukken van uitzonderlijke kwaliteit

De PrecisionCore printkoptechnologie van Epson zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit afdrukken en duurzaamheid maar ook voor een zeer hoge afdruksnelheid. Hierdoor beschik je over een razendsnelle workflow. De Epson DURABrite Ultra Inkt zorgt er hierbij voor dat je documenten haarscherp en in professionele kwaliteit worden afgedrukt. Na het afdrukken zijn de documenten meteen veeg- en watervast. De sneldrogende inkt is dan ook perfect voor dubbelzijdig afdrukken.

Kenmerken van de Epson WorkForce WF-7310DTW printer

 • Dubbelzijdig afdrukken
 • Wifi, wifi-direct en ethernet-connectiviteit
 • Lage afdrukkosten per pagina
 • Hoge afdruksnelheid
 • Drie papierlades

Denk aan printerkabels

Veruit de meeste printers worden geleverd met alleen een stroomkabel. Printerkabels zoals een USB- of netwerkkabel ontbreken dus. Wij proberen altijd in de teksten aan te geven wat er wel meegeleverd wordt. Heb je nog een kabel nodig dan vind je hier de USB-kabels en hier de netwerkkabels in ons assortiment. 

Oude printer inleveren?

Wil je je oude printer op een goede manier afvoeren? Als deze het nog doet, kun je overwegen de printer een tweede leven te geven door deze te verkopen of naar een kringloopwinkel te brengen. Is je oude printer stuk? Lever deze dan in bij de milieustraat van jouw gemeente. Je kan de printer ook langsbrengen in een van onze winkels, handig als je daar een nieuwe printer koopt. Als je liever online je nieuwe printer bestelt kun je ook je oude printer naar ons opsturen, in de verpakking waarmee je nieuwe printer werd bezorgd. Vraag dan bij onze klantenservice even om een verzendlabel. Zo dragen we samen bij aan de zorg voor ons milieu.

Inhoud van de doos

 • Afzonderlijke inktpatronen
 • Voedingscode
 • Snelstart handleiding
Let op
Er wordt geen USB-kabel meegeleverd.

Specificaties

Algemene info
Merk
Epson
Serie
Epson WorkForce
Type printer
Kantoorprinter
Geschikt voor foto-printen
Nee
Printer
Maximale afdrukresolutie
4800x2400dpi
Maximale printsnelheid kleur (IPM)
22
Maximale printsnelheid zwart/wit (IPM)
32
Aantal papierlades
3
Capaciteit papierlade 1
250 vel
Achterinvoer
Ja
Aantal cartridges
4
Geschikt voor XL-cartridges
Ja
Inkjettechnologie
Durabrite Ultra
Minimale inktdruppelgrootte
3.8pl
Automatisch dubbelzijdig afdrukken
Ja
Randloos afdrukken
Ja
Afdrukmedia
A3+
Ja
A3
Ja
A4
Ja
A5
Ja
Papierrol
Nee
13x18cm
Ja
10x15cm
Ja
Envelop
Ja
CD/DVD
Nee
Afdrukken externe media
Afdrukken vanaf USB-media
Nee
Afdrukken vanaf geheugenkaart
Nee
Afdrukken vanuit de cloud
Ja
Display
Display
Ja
Schermdiagonaal
2.4"
Touchscreen
Nee
Connectiviteit
USB-aansluiting
Ja
Ethernet-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Wifi
Ja
NFC
Nee
Fysieke eigenschappen
Breedte
51.5cm
Diepte
40cm
Hoogte
29.8cm
Gewicht
13.5kg
Energieverbruik
26 Watt
Energieverbruik in standby-modus
0.8 Watt
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart

Accessoires

Eerder door jou bekeken