Productinformatie

Hoya HD UV Nano II filter 77mm

De Hoya HD UV Nano II is een neutraal filter dat vooral gebruikt wordt voor het beschermen van je kostbare lens. Tevens blokkeert het filter onzichtbare UV-stralen die als een blauwe zweem op je foto kunnen verschijnen. Dit is vooral te merken als je fotografeert aan zee, in de bergen of vanuit de lucht. De foto's worden helderder en hebben een iets hoger contrast in de achtergrond.

Ultieme bescherming 

Het Hoya HD UV Nano II filter biedt de ultieme bescherming voor je lens, zelfs in de meest ruige omstandigheden. Gemaakt van volledig helder supersterk optisch glas met een ultraharde en slijtvaste 32-laags dubbelzijdig nano multicoating. Het HD UV Nano II filter is absoluut kleurneutraal en verbetert dankzij de goede coating de prestaties van een gemiddelde lens door het wegnemen van de meeste spiegelingen voordat die in het objectief binnenkomen. 
 

Extra sterk glas met hardere coating

De High Definition filters van Hoya zijn heel populair. De Hoya HD UV Nano II filters zijn gemaakt van 4x sterker chemisch verbeterd optisch glas met een 800% hardere coating in vergelijking met standaard filters. Hierdoor is het filter krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De coating beschermt je filter daarnaast tegen beschadigingen door stof en vuil.

Slank frame

Het frame is slank en vermindert hierdoor de kans op vignettering bij gebruik in combinatie met groothoeklenzen. Het filter zelf is ook voorzien van schroefdraad zodat je ook nog andere accessoires zoals een lensdop kunt bevestigen.

Kenmerken van de Hoya HD UV Nano II 77mm

  • 800% hardere coating dan bij standaard UV filters
  • 32-laags dubbelzijdig ultraharde nano multicoating
  • Water- en olieafstotende en vlekbestendige coating
  • Ultradun frame compatibel met groothoeklenzen
  • Front filterschroefdraad voor bevestiging van lensdoppen en filters
  • Chemisch versterkt optisch glas, 4x sterker dan gewoon glas

Specificaties

Algemene info
Merk
Hoya
Type filter
Bescherm filter, UV-filter
Serie
HD Nano
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Objectief
Filtermaat
77mm
Slim filter
Ja
Hoofddoel
Objectief
Ja

Accessoires